Otkriveni glumci filmske verzije ‘Pedeset nijansi sive’

Nakon što je prošlog tjedna uzdrmala Forbesovu listu najbogatijih zvijezda, autorica bestselera ‘Pedeset nijansi sive’ , E.L. James objavila je na Twitteru imena glumaca koji će glumiti u ekranizaciji popularne trilogije. Ljubitelji romana željno su iščekivali objavu imena sve od kada se u medijima počelo pisati o snimanju filma, nagađajući pri tome glumce koji bi mogli utjeloviti junake erotske trilogije.

Tako će Anastasiu Steele glumiti Dakota Johnson, a uloga Chirstiana Greya pripala je britanskom glumcu Charlieju Hunnamu poznatom po ulozi u seriji ‘Sinovi anarhije’.

Charlie Hunnam

Charlie Hunnam

Mlada Dakota iza sebe ima ulogu u filmu ‘Društvena mreža’ gdje je odglumila ljubavnu scenu s Justinom Timberlakeom, a populanosti joj pridonose i obiteljski korjeni. Naime, atraktivna plavuša kćer je glumca Dona Johnsona, poznatog po ulogama u serijama ‘Poroci Miamija’ i ‘Nash Bridges’, te slavne glumice Melanie Griffith.

Prije objave spomenutih imena, nagađalo se da će se u filmu pojaviti Scarlet Johanson, Emma Watson, Imogen Poots, Alexis Bledel, Armie Hammer, Ian Somerhalder pa čak i Ryan Gosling.

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Knjigu koja je pokazala da stotine milijuna žena žude za manifestiranjem nesputane seksualnosti, bez zazora prema njezinim ponekad perverznim verzijama, ekranizirat će Universal, a iz njihovih studija je početkom ljeta izašao i neslužbeni HD trailer koji prikazuje kako će film izgledati.

Film koji se u najmanju ruku čini iznimno raskošan, glamurozan i erotičan režirat će Sam Taylor-Johnson, a u kinima bi se trebao pojaviti u kolovozu iduće godine.