Otvara se City Center one East

Točno u podne, u četvrtak, 29. ožujka, Zagreb će dobiti novi trgovački centar. Otvara se City Center one East koji se smjestio na prometnoj žili kucavici grada – Slavonskoj aveniji. Najbolji svjetski i domaći brandovi, veliko Cineplexx kino, dječja igraonica na preko 500 četvornih metara, automat klub, mnogobrojni kafići i restorani, hipermarket Interspar, 2.400 besplatnih parkirališnih mjesta – sve to i mnogo više čini novi centar i sve to će promijeniti istočni dio grada donoseći sadržaj koji je tamo nedostajao.

Neki od brandova koji očekuju posjetitelje su: Zara, H&M, C&A, Modiana, Interspar, Elipso, dm, Müller, Bipa, New Yorker, Tezenis, Intimissimi, Calzedonia, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, ShoeBeDo, LTB, Jeordie's, Oysho, Humanic, OVS, Pittarello, Deichman, Takko fashion, Tintilinić, OshKosh, one2play, Watch centar, Farmacia, Office shoes, Peko, Galileo, My House, Studio Moderna, Coin Casa, ZOO City, Hervis, Exclusive change, Se-Mark (Vip), T-com i mnogi drugi.

Otvorenje će trajati čak četiri slavljenička dana i posjetiteljima će donijeti različite pogodnosti, poklone te puno odličnog shoppinga i zabave. Sve trgovine unutar centra imat će prigodne popuste i akcije te poklone pri kupnji, pa će posjetitelji moći kupovati po posebnim cijenama. Prvi dan će moći shoppingirati i družiti se u novom centru od 12 do 22 sata, a sljedeća tri dana od 9 do 22 sata.

S otvorenjem Centra kreće i velika nagradna igra Troši siću, a vozi fiću u kojoj posjetitelji mogu osvojiti žutog fiću na 11 tjedana korištenja i 3.000 kn na Diners kartici. Očekuju ih i raznovrsni zabavni sadržaji kao što su mnogobrojne igre, pokloni, koncerti i bogati dječji program.

City Center one East misli i na one kojima je pomoć najpotrebnija – u vrijeme otvorenja održat će se humanitarna akcija 5 kuna za malena srca. Posjetitelji će moći kupiti licitarska srca po cijeni od samo 5 kuna, a sav prihod bit će doniran udruzi Veliko srce malom srcu – udruzi liječnika i roditelja djece s urođenim srčanim greškama.

Humanitarnoj akciji će se pridružiti i mnogi prijatelji Centra, kao što su Đurđa Adlešič, Jelena Radan i grupa Meritas, Natali Dizdar, Tatjana Jurić, Lana Jurčević, Božo Sušec, Mateo Cetinski, Duško Ćurlić, Nataša Janjić, Jacques Houdek, Siniša Kovačić, Rene Bakalović, Ana Ugarković, Vito Padovan, Davor Dretar Drele i mnogi drugi. Za spomenutu udrugu novac će se prikupljati i u mini akciji Potrubi od srca. Za sve koji jednom potrube na raskrižju ispred Centra, City Center one će donirati po jednu kunu za Udrugu.