Otvaranje nove sezone stand up komedije

Nakon uspješnog drugog zagrebačkog festivala stand up komedije – Panča, zbog velike podrške publike i zaraznog smijeha, komičari su napunili baterije te su spremni za novu sezonu Open mic večeri – 'I Hate Mondays' u Purgeraju i programa 'Studio smijeha' u MMC Studiju.

Možete očekivati novi program i nove fore svaki mjesec, kao i do sada, ali ove godine sa slatkim novotarijama.Uskoro će početi i 'Srijeda u Studiju', tematske večeri, nove nade, one man/woman showovi i strani gosti iz Slovenije, Velike Britanije, Amerike, Mađarske, Australije, ali o tome kad dođe vrijeme.

Sada se fokusirajmo na otvaranje sezone i prvi tjedan novog materijala. U ponedjeljak 4. listopada u Klubu Purgeraj s početkom u 21 sat očekuje vas 'I hate Mondays – Open Mic večer – Otvaranje 5. sezone i prve kvalifikacije'.

Iako nitko nije mislio da će to biti tako, ali eto… tako je – Purgeraj ponedjeljkom postao je kultna rađaonica stand up komičara u Hrvatskoj. U zadnje četiri godine, iz open mic večeri proizašlo je desetak kvalitetnih komičara i nadamo se da će taj prosjek sve više rasti.

Peta sezona open mic večeri donijet će i noviteta, kao što su open mic izvođači iz Slovenije i BiH, a poneki i iz Srbije. Navratite u Purgeraj i podržite rast stand up comedy scene u Hrvatskoj. Čekaju vas kvalifikacije, dođite i prijavite se te pokušajte biti jedan od onih budala što se trude nasmijati ljude. Ako vam to nije u điru, jednostavno dođite podržati nove nade i nasmijati se do suza.

Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko od njih će uži u veliki finale zadnji ponedjeljak u mjesecu. Voditeljsku palicu čvrsto drži Marina Orsag, a ne zaboravite na već tradicionalno besplatan upad i happy hour od dva sata.

Prijave za nastup traju do 20 sati u ponedjeljak na broj mobitela – 099 6739 888.

Studio Smijeha

Nova sezona započinje 7. listopada, već tradicionalno četvrtkom u 20.30 sati. Mjesto za smijeh jest MMC Studio u Vlaškoj 92. U novoj sezoni možete naravno očekivati i novi materijal!

Dođite, jer vrijeme je da se smijeh vrati u MMC Studio, koji je cijelo ljeto bio prazan i tužan bez genijalne stand up comedy publike. U četvrtak totalno nabrijani na novu sezonu i s novim forama pred vas izaći će: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Goran Vugrinec Goc – pobjednik amaterske večeri Festivala Panč. Voditeljsku će palicu držati genijalni Aleksandar Curać Šarić, a vama će 25 kuna, kolika je cijena ulaznice, biti najbolje potrošeni novci u životu. Dođite na smijeh, piće po studentskim cijenama i besplatne grickalice.

OSVOJI UPAD

Redakcija She.hr vodi vas na večeri urnebesnog smijeha.
Poklanjamo 1×2 ulaznice za četvrtak u 20.30 h u MMC-u Studio, Vlaška 92, STUDIO SMIJEHA – Otvaranje sezone! Novi materijal!

Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu [email protected] pošaljite mail s naslovom STAND_UP, te navedete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, te odgovor na postavljeno pitanje.

Na kojoj se adresi održava Studio smijeha?

Sretno. 🙂
Vaš She.hr
Dragi svi,
dobitnica dvije ulaznice za večerašnji Studio smijeha je: Ana Garić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Vaš She.hr