Otvoren H&M i u West Gate-u

Malo koji trgovački centar može se pohvaliti da je u posljednje vrijeme bio istovremeno domaćin čitavog niza modnih događanja. U Westgate Shopping Cityju, najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj danas su otvorena vrata šoping raja globalnog modnog brenda, H&M-a, večer u Westagteu započet će otvaranjem najvažnijeg modnog događanja, Cro-A-Portera, a u svemu tome posjetitelji će moći uživati do kasnih noćnih sati.

H&M, globalni high street brend danas, točno u 11 sati, otvorio je svoja vrata u Westgateu. Trgovina se prostire na dva kata i 2.200 četvornih metara, a ono što je zanimljivo jest da ima najveći dječji odjel u Hrvatskoj. Tako je Westgate postato bogatiji za još jedan modni brend, a popularna i omiljena crvena slova – H&M – već su počela privlačiti mnogobrojne obožavatelje te "ulične marke" u centar, gdje će imati priliku uživati u kupovini, birajući omiljenu odjeću iz najnovijih H&M kolekcija koje će svakodnevno pristizati u Westgate.

H&M trgovina u Westgate Shopping City nudi različite kolekcije za žene, muškarce i djecu. U sklopu trgovine nalazi se i Divided kolekcija za tinejdžere i kolekcija BiB – Big is Beautiful raspoloživa u veličinama od 44 – 54 (L-XL).

Trgovina u Zagrebu je šesta H&M trgovina u Hrvatskoj. H&M trenutačno posluje u Zagrebu u sklopu trgovačkog centra Cvjetni u samom srcu grada, u Arena Centru, City Center One i od danas u Westgate Shopping City. Ovoga ljeta otvorene su trgovine u Splitu i Zadru. Za proljeće 2012. najavljeno je i otvorenje H&M trgovina u Avenue Mall-u u Zagrebu i Portanova Centru u Osijeku.

Late Night Shopping

Westgate Shopping City drugu godinu za redom domaćin je najdugovječnijeg i najvažnijeg hrvatskog i regionalnog modnog događanja, Cro-A-Porter-a. Takvo događanje potvrda je vodeće pozicije koju Westgate Shopping City ima u modnom svijetu. Tijekom tri noći održavanja ovog prestižnog modnog događanja, u Westgateu će biti predstavljeno više od dvadeset kolekcija hrvatskih dizajnera. Prvu večer otvorit će revija ELFS, brend već prepoznatljiv po komercijalnom dizajnerskom pristupu.

Kao šećer na kraju modnih događanja u Westgateu, posjetitelji će i ovog vikenda imati priliku uživati u shoppingu do kasno u noć. Noćna shopping avantura popularnog naziva – "Late Night Shopping" ovaj tjedan traje od četvrtka do subote, od 18 do 24 sata, a u nedjelju do 21 sat.

Na repertoaru su popusti na nove kolekcije – O‘ Neill, Bench, Triumph, Wenice Kids, Vero moda, Jack&Jones, Stenders i Limoni omogućit će čak 20% popusta, a 10% popusta kupci će moći ostvariti u Benettonu, Sisleyu, Playlifeu, Stiefelkönigu, s. Oliveru, Boa Multibrandu, Bulevaru te u trgovini Ecco. Bipa, DM, Croata i Kare pružaju 15% popusta na sve, a Maya Maya te FOX i Butlers 50%. Salsa, Bata i Tamaris imaju popust od 30% na dio asortimana. Kako bi kupnja protekla što ležernije mnogobrojni kafići i restorani pripremili su popust od 50% na kompletnu konzumaciju pića.