Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Otvoren Hairstyle News 2011

Iva Šulentić otvorila je specijalizirano događanje namijenjeno profesionalcima frizerske struke.

U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji danas je otvoren 8. međunarodni frizerski festival Hairstyle News 2011, najveće specijalizirano događanje namijenjeno profesionalcima frizerske struke u Hrvatskoj i široj regiji. Festival je otvorila prijateljica festivala, poznata hrvatska voditeljica Iva Šulentić predstavljajući uvodne poslovno-stručne seminare koji imaju namjenu da frizerima omoguće nove uvide na koji način mogu usavršiti frizersko i unaprijediti poslovno znanje.

Hairstyle News 2011. održava se od 12. ožujka do 13. ožujka 2011. u hotelima Kvarner i Milenij te dvorani Gorovo, a programska koncepcija su i dalje gostovanje ponajboljih frizerskih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Posebno ističemo predavanje Alana Austina-Smitha, osnivača i voditelja londonske poslovne akademije The Fantastic Hairdresser – Fantastični frizer. Alan Austin-Smith jedan je od najutjecajnijih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima u Velikoj Britaniji te u svom svakodnevnom poslovanju blisko surađuje s vodećim međunarodnim tvrtkama i nekim od najpoznatijih suvremenih frizera.Tijekom festivala vodeći će brandovi predstaviti najnovije trendove u industriji. Generalni pokrovitelj festivala je Keune Haircosmetics, vodeći svjetski brand u frizerskoj industriji, koji će za vrijeme Hairstyle Newsa predstaviti najnoviju Keune Trend kolekciju ANTIPODES kojom prevladava mirnoća i osjećajnost te sofisticirani chic. Uz generalnog pokrovitelja, interaktivne seminare će održati i Schwarzkopf Professional, Mi Hair Academy/La Biostetique, Mič Stling/Paul Mitchell, Merlinka/Sexyhair, Stevo Hair Academy, Kemon, ZGAT Academy i ostali.

Sudionike festivala će dodatno animirati i frizersko-glazbeno-plesni spektakl – Hairstyle News Awards, izbor najpopularnijeg hrvatskog frizera u 2011. godini. Hairstyle News Awards će se održati u subotu, 12. ožujka u 21:30 u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Stručni ocjenjivački sud u sastavu Alan Austin-Smith, Stevo Pavlovič, Mitja Sojer Mič, Zoran Šobota i Kristijan Petek izabrat će najbolje među finalistima u kategorijama: Frizer godine, Tehničar za boje i Frizerski stilist u editorijalima / Editorial godine. Kreativni direktor i koreograf revije je svjetski poznata plesačica Ivona Brnelić koja će, u suradnji s našim afirmiranim dizajnerom Jurajem Zigmanom, predstaviti ovogodišnje finaliste natjecanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Ali što kada smo suočeni s masnijim vlasištem, pojačanim opadanjem kose ili suhim i beživotnim vrhovima?

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Trendovi

Keune Haircosmetics prva je nizozemska marka za njegu kose koja je lansirala NFT.

Savjeti i preporuke

Ne postoji žena koja ne mašta o zdravoj, gustoj, sjajnoj i njegovanoj kosi.

Advertisement