Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Otvoren novi Springfield dućan u Arena centru

Brend se predstavio kroz finu svakodnevnu i u određenim segmentima profinjenu kolekciju.

U Zagrebu je 3. listopada otvoren novi Springfiled store u Arena centru . Tom prigodom novu kolekciju došla su pogledati brojna poznata lica – Filip Juričić, Renata Sopek, Antonija Stupar, Mirna Maras Valentić, Mario Valentić, Marko Vrdoljak i Sandra Vranješ Milić. Okupljene je zabavljao mladi ali perspektivni bend Sane i Nikola Marijanović.

Nova Springfield kolekcija za jesen / zimu 2012. / 2013. od sada se može pronaći u novootvorenim prodavaonicama u Arena centru i City Center One East. Stvorena za individualce, mlade samouvjerene žene i muškarce sa različitim životnim stilovima i navikama, donosi odjevne komade koji će im omogućiti jednostavno kreirati svoj stil.

Springfield, ove sezone ima za cilj istaknuti svoje korjene, vratiti se svojoj biti kroz finu svakodnevnu i u određenim segmentima profinjenu kolekciju. Namjenjena je ljudima od 25 do 35 godina. Netom prije svog 25 rođendana kojeg će proslaviti 2013. brand Springfield otvoriti će svoja vrata prema Kini, šireći na taj način svoju potrošačku publiku i jačajući svoju međunarodnu prisutnost.Prisutan u više od 50 zemalja, sa mrežom od preko 800 prodavaonica, Springfield je postao brand koji svakom danom podsjeća da je europska marka koja svojim stilom odgovara globalnim zahtjevima potrošaća.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene cipele i uz njih predlaže tri različite svečane kombinacije u kojima ćete zablistati.

Zanimljivosti

Jer najbolje vrijeme za uživanje u metropoli je sada. Prigrlimo stoga jesen i dočekajmo ju kao staru prijateljicu, a za najbolju dobrodošlicu pripremili smo se i...

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Suncokreti na oblacima

Naškurilo se nešto jutros nebo…

Advertisement