Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Otvoren novi Springfield dućan u Arena centru

Brend se predstavio kroz finu svakodnevnu i u određenim segmentima profinjenu kolekciju.

U Zagrebu je 3. listopada otvoren novi Springfiled store u Arena centru . Tom prigodom novu kolekciju došla su pogledati brojna poznata lica – Filip Juričić, Renata Sopek, Antonija Stupar, Mirna Maras Valentić, Mario Valentić, Marko Vrdoljak i Sandra Vranješ Milić. Okupljene je zabavljao mladi ali perspektivni bend Sane i Nikola Marijanović.

Nova Springfield kolekcija za jesen / zimu 2012. / 2013. od sada se može pronaći u novootvorenim prodavaonicama u Arena centru i City Center One East. Stvorena za individualce, mlade samouvjerene žene i muškarce sa različitim životnim stilovima i navikama, donosi odjevne komade koji će im omogućiti jednostavno kreirati svoj stil.

Springfield, ove sezone ima za cilj istaknuti svoje korjene, vratiti se svojoj biti kroz finu svakodnevnu i u određenim segmentima profinjenu kolekciju. Namjenjena je ljudima od 25 do 35 godina. Netom prije svog 25 rođendana kojeg će proslaviti 2013. brand Springfield otvoriti će svoja vrata prema Kini, šireći na taj način svoju potrošačku publiku i jačajući svoju međunarodnu prisutnost.Prisutan u više od 50 zemalja, sa mrežom od preko 800 prodavaonica, Springfield je postao brand koji svakom danom podsjeća da je europska marka koja svojim stilom odgovara globalnim zahtjevima potrošaća.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Ne tražite dalje,  našli ste Desigual kaput.

Trendovi

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća.

Fashion report

Havaianas kolekcije sandala naglasak stavljaju na udobnost i eleganciju gdje god se nalazili.

Trendovi

Nažalost, odabir kostima prema najdražoj boji, uzorku ili najpopularnijem modelu najčešće predstavlja pogrešnu odluku, što kupovinu čini itekako stresnom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.