Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Otvoren novi Springfield dućan u Arena centru

Brend se predstavio kroz finu svakodnevnu i u određenim segmentima profinjenu kolekciju.

U Zagrebu je 3. listopada otvoren novi Springfiled store u Arena centru . Tom prigodom novu kolekciju došla su pogledati brojna poznata lica – Filip Juričić, Renata Sopek, Antonija Stupar, Mirna Maras Valentić, Mario Valentić, Marko Vrdoljak i Sandra Vranješ Milić. Okupljene je zabavljao mladi ali perspektivni bend Sane i Nikola Marijanović.

Nova Springfield kolekcija za jesen / zimu 2012. / 2013. od sada se može pronaći u novootvorenim prodavaonicama u Arena centru i City Center One East. Stvorena za individualce, mlade samouvjerene žene i muškarce sa različitim životnim stilovima i navikama, donosi odjevne komade koji će im omogućiti jednostavno kreirati svoj stil.

Springfield, ove sezone ima za cilj istaknuti svoje korjene, vratiti se svojoj biti kroz finu svakodnevnu i u određenim segmentima profinjenu kolekciju. Namjenjena je ljudima od 25 do 35 godina. Netom prije svog 25 rođendana kojeg će proslaviti 2013. brand Springfield otvoriti će svoja vrata prema Kini, šireći na taj način svoju potrošačku publiku i jačajući svoju međunarodnu prisutnost.Prisutan u više od 50 zemalja, sa mrežom od preko 800 prodavaonica, Springfield je postao brand koji svakom danom podsjeća da je europska marka koja svojim stilom odgovara globalnim zahtjevima potrošaća.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Torba je savršen ženski modni dodatak za svaku priliku bilo ležernog ili svečanog karaktera.

Trendovi

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Cloud&Co, ovih dana ima mnogo razloga za slavlje.

Fashion report

Jesenska kolekcija Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik inspirirana je urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i stalno su u pokretu.

Trendovi

Nova kolekcija savršeno zrcali sve osobnosti ovog luksuznog švicarskog branda satova – posvećenost detaljima, preciznost, inovativnost i dugu tradiciju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.