Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Otvoren prvi Natural Food Store u Hrvatskoj

Green Point je pravo mjesto za svakodnevno uživanje u delicijama zdravlja, vitalnosti i ljepote.

Ovih dana u Zagrebu otvoren je Green Point – Natural Food Store, na lokaciji Varšavska 10. Svi koji vole zdravu, kvalitetnu, ukusnu i cijenom pristupačnu hranu, došli su na svoje. U ponudi Green Pointa nalazi se više od 50 različitih obroka pripremljeni od vrhunskih i svježih namirnica poput woka, vege burgera, tortilla, voćnih shakeova i slatkih zadovoljstava.

Green Point spaja naizgled nepomirljiva svojstva vezana za uspjeh na tržištu konzumiranja hrane danas, a to su zdravo, fino, brzo i pristupačno, na način koji do sada nije viđen na ovim prostorima, dok je to gotovo standard prehrane modernog i zaposlenog čovjeka u cijelom svijetu.


Obroci se pripremaju na himalajskoj soli koja posjeduje 84 minerala i elemenata od kojih se sastoji i naše tijelo, te su potrebni za naše optimalno zdravlje. Voćne shakeove u raznim zdravim kombinacijama pripremamo sa sladom, medom ili stevijom.

U ponudi Green Pointa nudimo i čaj od Neem praha koji odlično detoksicira organizam, čisti krv i jetru, jača imunitet i najveća je prevencija kod dijabetesa,a to su samo neka od ljekovitih svojstava Neem praha. Osim toga, jedini u Hrvatskoj pripremamo burger od konoplje.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Savjeti stručnjaka

Kompulzivno prejedanje je težak, potencijalno životno ugrožavajući, ali i izlječiv poremećaj prehrane.

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.