Otvorenje ljetne sezone kluba Aurora

Ovog vikenda, u petak 25. lipnja primoštenski klub Aurora otvara spektakularnu ljetnu sezonu 2010. tradicionalnim koncertom trenutno najpopularnijeg hrvatskog izvođača Tonyja Cetinskog i dan nakon vrućim partyem atraktivne Playboy djevojke DJ Viktorije Metzker.

Koncerti Tonyja Cetinskog u Aurori poznati su po uzavreloj atmosferi i tome da se uvijek traži karta više, zato je i ovog puta svečano otvorenje kluba pripalo baš njemu. Tonijev opus glazbe obiluje hitovima, a od 11. lipnja i novim posebnim albumom “Da Capo” kao presjekom karijere i najboljim pokazateljem njegovih glasovnih mogućnosti. Da bi otvorenje zaista bilo nezaboravno ovaj put uz njegov nastup pripremljena su i dodatna iznenađenja. Jedno od njih su atraktivne plesačice koje su odradile prošlogodišnju turneju s najvećom zvijezdom današnjice Madonnom, a sad će se na pozornici pridružiti našem Tonyju. Bolji vizualni doživljaj i uvod u novu šarenu ljetnu sezonu upotpunit će i specijalni light show, zabava je stoga zajamčena.

U obećavajući party dio ljetne sezone, u subotu 26. lipnja uvest će Vas atraktivna Playboy djevojka DJ Viktoria Metzker koja svojim vrhunski izgrađenim tijelom plijeni pažnju gdje god se pojavi, a atmosferu namjerava uzdignuti do vrhunca i izvrsnim electro-house stilom i live vokalima koje je usavršila svirajući redovito kao resident kluba PLAY u rodnoj joj Budimpešti.

"Kad me vlasnik pozove u klub, prvi put misli da sam samo lijepa djevojka koja će privući momke. Nakon što završim sa svirkom, shvaća da je party bio perfektan i zove me opet",  samouvjereno kaže zgodna Viktoria pa ne bi bilo na odmet provjeriti i poslušati o čemu zapravo govori.

Kako bi četiri dana nakon kalendarskog mogli proslaviti ulazak u ljeto i nezaboravne ljetne provode ulaznice za obje večeri se mogu kupiti u sustavu Eventima, te na slijedećim lokacijama i to po cijeni od 80kn za petak i 50kn za subotu.

Pretprodaja ulaznica:

SPLIT: Splittours 021/352-533,
ŠIBENIK: NIK 022/338-550, Noris 022/213-422
TROGIR: Atlas 021/881-374
ZADAR: Aquarius 023/212-919,
KAŠTEL STARI: Lily Tours 021/232-977