Otvorenje prve dizajnerske optike

Po prvi puta na našim prostorima otvoren je Police store & Optika Erjavec. Posebnost je u tom što oni u svojoj ponudi imaju cjelokupni Police asortiman što uključuje satove, novčanike, remene, torbe parfeme, accesoire i naravno naočale. Osim Policea u ponudi su i svi De Rigo brandovi kao što su Sting, Givenchy, Escada, Furla, Zegna, Tous i JPG.

Uz poznate brandove idu i hrvatski celebovi koji su pohrlili na otvaranje. Tako su se voditeljice Mirna Maras i Renata Sopek požalile kako imaju problema sa pronalaskom odgovarajućih naočala.

"Kako sam prije operacije vida dugo nosila dioptrijske naočale na koje su išle samo određene sunčane sad imam problema naći odgovarajuće. Čini mi se da mi ni jedne ne stoje, ipak uvijek biram zaobljene modele koji prate glavu“, rekla je Renata, usput najavivši svoju novu knjigu o vježbanju i ljepoti koja će izaći u svibnju.

"To će biti prvi hrvatski priručnik za modernu ženu u kojem ćemo objediniti tjelovježbu i nutricionističke savjete, rekla je Renata.

Među dizajnerskim naočalama još su se prošetale glumice Tamara Garbajs i Jelena Peričin, voditeljica Iva Šulentić i najveća zvijezda otvorenja Tony Cetinski koji je i zaštitno lice Policea.

"Ja pažljivo i dugo biram svoje naočale, a nosim ih samo kad je sunce“, rekao je Tony kojeg svaki tjedan imamo zadovoljstvo gledati u popularnom RTL-ovom showu 'Hrvatska trži zvijezdu'. "Iako ne bih trebao favorizirati moram reći da su showu tri djevojke za koje mislim da su najbolje te se nadam da će ove godine pobijediti cura“, rekao je Tony.

Cjelokupan interijer optike osmislio je poznati dizajner interijera Martin Pohl. Stilizirano cvijeće u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji je osnovni motiv koji spaja robusnost s jedne strane i eleganciju s druge. Osim vrhunski proizvoda u Optici Erjavec se nudi veliki izbor leća i tekućina za leće te oftalmološki pregledi.