Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Otvorite se prema Svijetu anđela

Osvojite Vaš osobni primjerak Karata duhovnosti s dnevnim porukama iz Svetog pisma i uspostavite komunikaciju s anđelima.

Postoji mudra izreka kako ništa što je stvoreno nije bez svoje osobne zaštite. I doista, danas više nego ikada ranije, svjedoci smo snažnoga ujedinjenja duhovnog i materijalnog svijeta. Imamo mogućnost iskoristiti mnoge alate dostupne na raznim mjestima te njima povećati svoje znanje i ispitati vlastitu spremnost duhovnog otvaranja i povezivanja s nezemaljskim entitetima. Pri tome se misli na uspostavu kontakta sa svojim vjernim pratiteljima – kako s anđelom čuvarom tako i s cijelom armijom ostalih anđela.

Kako bi bili u prilici što više se približiti opcijama otvaranja prema Svijetu anđela, čovjek od svoga postanka pokušava napraviti ili izraditi optimalne alate kojima bi se služio kao pomagalom za otvaranje komunikacijskih kanala za svjetove s one strane. Neki od njih su pri tome nešto više dok drugi nešto manje uspješni ili korisni. No, činjenica je kako do danas nigdje nije napravljena veza između ostvarenoga kontakta u odnosu na način dobivanja povratnih informacija ili poruka.Dakle, u slučaju ostvarenja meditativnih kontakata, medij je isključivo prepušten svojoj otvorenosti koja je proporcionalna njegovu senzibilitetu te pogođenoj energetskoj frekvenciji. Kod primanja poruka u takvom stanju, važno je njegovo iskustvo kao i moć kontrole prema odbacivanju 'lažnih' predstavljanja od strane mračnih entiteta.

Upravo prema navedenom rascjepu nesigurnosti takve komunikacije u odnosu na interpretiranje primljenih poruka, pokazalo se bitnim napraviti studiozan spoj između svijetlih entiteta te njihovih proglasnih poruka koje su objavljene kroz Evanđelja. Kao rezultat istoga, nastale su Karte duhovnosti.Ilustracijskim prikazom anđela i njihovih pratećih poruka, možemo definirati što su Karte duhovnosti:
  • Karte duhovnosti na jedinstven način otvaraju pristup Svijetu anđela i svojim savjetima pomažu kod dnevnih dilema
  • Karte duhovnosti su spoj ilustracija anđela i izdvojenih poruka iz Svetoga pisma
  • Karte duhovnosti pomažu osobnoj duhovnoj evoluciji
S druge pak strane, imajući u vidu sve brži i otuđeniji način života u odnosu na iskonske ljudske vrednote, Karte duhovnosti predstavljaju novi korak ka snažnijem povezivanju svih, a ponajviše mladih ljudi prema duhovnoj evoluciji u odnosu na noseće poruke iz Svetoga pisma. One će im služiti kao brz i praktično dostupan model za zadržavanje i dodatno razvijanje spomenutih vrednota koje su nam ostavljene u nasljedstvo.Kroz njih, nastao je složeni prikaz ilustracija anđela s porukama iz Svetoga pisma, primjenjivim svakome u brzim vremenima u kojima živimo. Karte duhovnosti su karte osobne duhovne evolucije pri čemu je želja da dobivenim savjetima kroz poruke iz Svetoga pisma, olakšate svoju vezu i kontakt prema anđelima, da se snažnije povežete prema izvorno dobrome. One su pomoć za svakodnevni kontakt sa svojim anđelom čuvarom, alat za otvaranje kanala prema legijama anđela i arkanđela.

One su jedinstvene, originalne i inovativne te praktične za dnevnu upotrebu. Nasumce otvaranje Svetoga pisma za traženje savjeta kroz poruke iz evanđelja je sada olakšano i primjereno dobu i vremenu u kojemu živimo.

No, počev od onih koji se zadržavaju na ovoj tematici pri mišlju kako nema slučajnog ili arhaičnog događaja, pa sve do onih koji su već u svojim životima napravili kružni ciklus preispitivanja prioritetnih vrednota i svojeg položaja u istome, ove karte će značiti mnogo više. Karte duhovnosti tada znače još samo tanka vrata koja dijele Svjetove, pitanje je samo tko je znalac otvoriti ih i zaviriti u apsolutno znanje i savršenstvo ljubavi, istine i ljepote s 'one' strane.

Prve informacije s tržišta govore kako su se nečiji životni stavovi u svega nekoliko dana već značajno počeli mijenjati na bolje. Budite i vi među njima!

OSVOJI KARTE DUHOVNOSTI

Najsretnijim čitateljicama poklanjamo tri primjerka Karata duhovnosti s ilustracijama anđela i porukama iz Svetog pisma.

Želite li osvojiti vlastiti primjerak karata, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DUHOVNOST te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Navedite 3 stvari po čemu se Karte duhovnosti izdvajaju od ostalih karata anđela na tržištu?

Vaše prijave primamo do 23. listopada 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice su Ivana Fiket, Nevia Korpar i Andrea Stanić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Mislim da ništa više nije onako kako bi ustvari trebalo biti ili onako je bilo kad sam ja bila dijete.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Duh i tijelo

Svakodnevno slušamo kako trebamo biti i ostati odgovorni! Je li to zaista najodgovorniji pristup ovoj situaciji?

Fashion report

Hrvoje Svaty svoju je modnu priču odlučio izreći ilustracijama koje su zaista upečatljive.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.