Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Outlet kupovina

Nema bolje kombinacije od pristupačnih cijena i brendirane odjeće.

Ima li što ljepše od kupovine vaših omiljenih krpica, brendova i modela, a sve to po znatno sniženim cijenama? Naime, outlet kupovina je upravo to!

U Europi je pojam outleta općepoznata stvar, a polako postaje i kod nas. Nema bolje kombinacije od brendiranih komada odjeće po pristupačnim cijenama. Razlog niskih cijena nije roba s greškom, nego prošlosezonska serija.

Napokon ne morate ići u strogi centar po skupe komade, hodati po fancy dućanima, zbrajati što kupiti, a čega se odreći. Ne trebate kupovati omiljenu odjeću na 24 mjesečna obroka i ”peglati” kartice do u beskonačnost ili odlaziti u inozemstvo po svoj primjerak.

Kupujte lukavo

Svi poklonici poznatih modnih marki, koji vole kupovati racionalno i pametno, mogli su provjeriti i prve tvorničke outlet centre u Hrvatskoj, u Sv. Heleni i Sv. Križu Začretju, koji su arhitetkonski oblikovani kao naselja, a nude neke od najvećih svjetskih brendova modne industrije.

Poznavatelji ističu da će shopping u takvim centrima biti puno ugodniji i ležernijih od klasičnih centara. A znamo, da je lukava i pametna kupovina, dobra kupovina.

Do tada vam savjetujemo da kupujete na rasprodajama i uvijek pričekate koji tjedan od dolaska nove krpice u dućane. Bez brige, ista roba u koju ste se zaljubili na prvi pogled bit će na vješalici, ali za dosta manje novaca.

Na taj način imali ste ugodan shopping, kupili dugo željenu majicu, uštedili novce i s guštom popili ”duplu” kavu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Zanimljivosti

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.