Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Outletova rođendanska fešta

Torte, kuhano vino, raznovrsne zabave i prigodni popusti ove subote. 

Outlet center Sveta Helena slavi prvi rođendan i tim povodom priprema veliku cjelodnevnu proslavu s brojnim zabavnim događanjima za posjetitelje svih generacija.

Posjetitelje će počastiti i dodatnim popustima u trgovinama, zagrijati ih besplatnim kuhanim vinom, zabaviti radionicom za najmlađe od 12 do 14 sati te nastupima tamburaške skupine Ostvareni san i demo rock benda Kom3dija od 14 do 16 sati.

Središnji dio proslave bit će koncert Maje Šuput i benda Enjoy. Počet će u 16 sati. Svi uzvanici moći će se zasladiti i slavljeničkom tortom, a na kraju koncerta, oko 17.30 predviđen je veliki vatromet.

Proslava rođendana nastavlja se kroz rođendanske popuste od 10 posto na sve već snižene cijene artikala dućana: optika Pervalidus, optika Ghetaldus, Molto (Tommy Hilfiger i Polo Sport), Brugi, XYZ, Lodoli, Limoni, Croata, Yachting i One2play te 15 posto u trgovini Jeans&More.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

FOREO je za ovaj Majčin dan pripremio odlične ponude u kojima će kultni skincare gadgeti od 28. travnja do 8. svibnja biti sniženi do...

Beauty report

Talent Karla Rusana prepoznat je od brojnih poznatih lica, a dokaz njegove stručnosti i vještine su i mnogobrojni televizijski angažmani, projekti i video spotovi.

Duh i tijelo

Kako bi se osjećali da znate da ćete sutra imati razloga za slavlje?

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.