Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Ova zlatna zemlja

Osvoji knjigu nadahnutu nepripitomljenom Australijom i intrigantnom kulturom Aboriđana.

Barbara Wood autorica je dvadesetak priznatih romana uključujući Sanjanje, Green City in the Sun, Virgins of Paradise i The Blessing Stone. Njezini bestseleri prepuni misterija i egzotike osvojili su čitatelje diljem svijeta, posebno one koji vole predivan, nepripitomljeni australski krajolik.Osamnaestogodišnja Hannah Conroy oduvijek je željela poći očevim stopama i postati liječnica. Kako je u devetnaestom stoljeću u Engleskoj ženama zabranjeno obavljati medicinsku profesiju, Hannah u taj svijet pokušava ući na mala vrata, kao primalja. No, početak njezine karijere prekida osobna tragedija. Pokušavajući izbjeći potencijalnu osudu za umorstvo u Engleskoj, Hannin svijet doslovno doživljava preokret kada se ukrca na brod za Australiju. Mlada i naivna, s očevim bilješkama i šačicom medicinskih instrumenata, nada se da je Australija mjesto novih početaka i svježih pokušaja, mjesto na kojem će moći raditi kao primalja. Hannah u Australiju stiže u vrijeme velikih promjena, i stoga se suočava s bezbroj izazova. Ne samo da se mora boriti kako bi je prihvatili kao liječnicu, nego se istodobno zaljubljuje u dva muškarca i mora se odlučiti za jednoga od njih: Neala Scotta, američkog istraživača i fotografa koji želi započeti novi život u Australiji ili Jamieja O`Briena, neodoljivog odmetnika koji bježi pred zakonom.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Ova zlatna zemlja autorice Barbare Wood.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ZEMLJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što Hanna Conroy želi postati?

Vaše prijave primamo do 5. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnica je Sanja Kruljac. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Profil je u travnju i na samom početku svibnja objavio prozne, publicističke i dječje naslove koji će vas oduševiti.

She Book Club

Krimić, triler, prapovijesna fikcija, SF ili fantasy? U knjižare su stigli novi vrhunski naslovi u kojima će svaki ljubitelj dobre knjige zasigurno pronaći novo...

She Book Club

Lijep, dirljiv i nezaboravan roman Izgubljeno pismo otkriva trajnu moć ljubavi i veza koje odjekuju tijekom vremena.

Zanimljivosti

Vikend ne mora biti dosadan čak ni u slučaju da ga nemate s kim provesti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.