Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Ovo je Dalmacija!

Projekt Discover Croatia – Exploring Route u punom jeku

Nakon Ličko-senjske županije ekipa projekta Discover Croatia – Exploring Route zaustavila se na obali. Prva lokacija bila je Makarska. Jutarnja vožnja brodom i kiša domaćina Juru Brkana, direktora TZ Makarska, nije omela da im priušti nezaboravno iskustvo uz pjesmu, vino i pršut.

‘Ovo je bilo prekrasno, hvala vam ekipa Dhar medie!, rečenica je s kojom su ih počastili gosti nakon silaska s broda u Makarskoj luci. Nakon plovidbe slijedilo je upoznavanje kulturne baštine i povijesti Makarske. Posjetili su Makološki muzej, franjevački samostan, katedralu i šetali Kalelargom te se zatim uputili prema Tučepima i uživali u šetnji najljepšim plažama Makarske rivijere.

dalmacijaNo ovo je tek početak, sutra ih čekaju Brela i Baška Voda, te ribarenje u Živogošću i ribarska fešta u Drveniku.

Dhar media i Touristar.TV 04. rujna započeli su snimanje turističkog serijala, vlastitog projekta čija je priprema trajala godinu dana, a koji će se u cijelosti moći pogledati na web stranici Touristar.TV-a. Pet stranih novinara (Violetta Teetor- Finkinja, Marcio Caparica Carlos – Brazilac, Florence i Mike Lince- Amerikanci) na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku piše svoje blogove. Snimanje traje 23 dana i završava 27. rujnu u Dubrovačko – neretvanskoj županiji.

Raspored snimanja Makarske rivijere u cijelosti možete vidjeti na web stranici www.touristar.tv.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Jučer su na DIABLOG-u, prvoj hrvatskoj konferenciji o blogerima i blogerskoj zajednici, uručena priznanja najboljim hrvatskim lifestyle i gastro blogerima, kao i predstavnicima brendova...

Seks

Predizborni program: seks na dalmatinski! Ako postoji problem s natalitetom u državi, samo treba slati mlade parove u Dalmaciju i problem će se riješiti...

Događanja

Događanje stvoreno za ljetne večeri

Lifestyle

Jedna priča o kremšnitama

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.