Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Ovo je Keune godina!

Slavi se 30 godina Keune brenda u Hrvatskoj i makeover Hair Point Zagreb prodavaonice.

Renomirano ime u svijetu proizvodnje kozmetike za kosu, brend Keune, obilježava 30 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. U sklopu slavljeničkog raspoloženja svoj makeover doživjela je i Keune prodavaonica Hair Point Zagreb – jedini point of sale na svijetu na kojem se mogu kupiti profesionalni proizvodi za kosu Keune Haircosmetics, a koja se nalazi u centru Zagreba, u Preobraženskoj 1.

Gošće događaja bile su i mnogobrojne influencerice, među kojima i Tena Varga, Patricija Vodopija, Lorin Nukić, dok je glazbenica i kantautorica  Lana Škrgatić bila zadužena za glazbeni dio.

Hair Point Zagreb – zakoračite u jedinstveni svijet kose!

Inspirirani visokim standardima branda čije ime nose, prostori preuređene Keune prodavaonice Hair Point Zagreb,  vode nas u jedinstveni svijet kose, a educirano i stručno osoblje na raspolaganju je svakom kupcu da pronađe proizvode koji najbolje odgovaraju njegovim potrebama.  

Svake prve srijede u mjesecu za kupce je u prodavaonici organiziran besplatni pregled vlasišta jedinstvenim inovativnim derma skenereom za kosu i vlasište od strane stručnog Keune edukatora kao i usluga savjetovanja za rješavanje eventualnih problema s naglaskom na korištenje Care Derma linije.

Specijalizirana Keune Care Derma linija sadrži kompletnu ponudu proizvoda namijenjenih  za njegu svih tipova vlasišta i kose kod kuće. Svi proizvodi iz ove linije su dermatološki testirani i odobreni. Riječ je o liniji proizvoda koji pomažu u uravnotežiti vlasište i njegove prirodne funkcije. Esencijalni minerali imaju bitnu ulogu u tom procesu i nalaze se u svim proizvodima, a svaka linija ima svoju unikatnu tehnologiju.

Od iduće godine Keune u regiji ulazi u prvu fazu razdvajanja proizvoda za njegu kose za profesionalne frizerske salone od proizvoda za retail tržište, pa će profesionalni Keune preparati u regiji za njegu kose od 2022. godine biti dostupni isključivo u profesionalnim frizerskim salonima i u Keune prodavaonici u Preobraženskoj 1, blizu Cvjetnog trga u Zagrebu i na Keune weshop-u.

Keune Haircosmetics jedna je od najvećih multinacionalnih kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu i jedinstvena je po pitanju obiteljske tradicije te danas predstavlja najveću obiteljsku kompaniju u svijetu koja se bavi proizvodima za kosu. 

Keune – personalizirana kozmetika za njegu kose krojena po potrebama svakog pojedinca

Keune za svoje proizvode uvijek odabire aktivne prirodne sastojke koje kao što su ekstrakti biljaka i eterična ulja kada god je to moguće. Proizvodi su visoko koncentrirani i sadrže veliku količinu njegujućih sastojaka što rezultira zdravom i sjajnom kosom.

Keune Hair Point Zagreb

Svi Keune proizvodi proizvode se i kontroliraju isključivo na jednom mjestu, u tvornici Keune Haircosmetics u Soestu blizu Amsterdama, gdje se visoka kvaliteta proizvoda kontrolira u najmodernijem hi-tech laboratoriju za kozmetiku u Europi. Keune proizvodi nikada nisu testirani na životinjama, već se svaki proizvod testira se i u svim Keune svjetskim centrima gdje frizerski stručnjaci testiraju proizvode i ocjenjuju njihovu primjenu i kvalitetu.

www.keune.hr

Pročitajte još

Trendovi

Rješenje za frizzy kosu nalazi se u jednoj maloj bočici, s gotovom čarobnim djelovanjem pod nazivom K18 Hair.

Savjeti i preporuke

Na vrlo jednostavan način možete spremiti sami svoju kremu za ruke.

Savjeti i preporuke

Kako u ostalim područjima i poslovnima, tako i kada je riječ o salonima za uljepšavanje i općenito, beauty svijetu

Darivanje

Nova Sisterlove essence i CATRICE kolekcija, Disney Princess, slavi likove Disneyevih princeza i njihove pozitivne atribute pod motom "Courage To Be Kind".

Advertisement