Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Ovo ljeto želim biti Robinzon

Ljetni dvobroj Lider trenda

Donedavno je skupno ljetovanje djece povezivano isključivo s tečajevima stranih jezika u ljetnim školama na moru ili socijalnim programima zbrinjavanja djece lošijeg imovinskog stanja. No u novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću, a novost je program ‘robinzonsko ljetovanje’.

Zbog socijalizacije je dobro da djeca samostalno ljetuju, ali prije odluke poslati ili ne dijete u ljetni kamp, roditelj mora procijeniti koliko je ono spremno za takvo što.

U novom broju ljetnog Lider trenda doznajte što koji kampovi nude, koji su preduvjeti da dijete pošaljete u ljetni kamp te što o tome misle psiholozi.

robinson1Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Za sve koji žele pronaći idealno mjesto za odmor i rekreaciju, predstavljamo najpopularniju slavonsku destinaciju - Park prirode Papuk.

S modne piste

Kako bi roditeljima olakšao pripreme, i osigurao opušteno ljetovanje s obitelji, Baby Center je osvježio svoju internet trgovinu rubrikom Ljeto.

Savjeti i preporuke

Već je sredina osmog mjeseca, no to ne znači da ste propustili priliku za ljetovanje ove godine!

Putovanja

Gotovo četvrtina (24%) hrvatskih putnika navodi kako svoju sljedeću turističku destinaciju planira na temelju toga koliko je isto prihvatljivo za kućne ljubimce.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.