Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Ovog ljeta nose se neodoljive usne

Kozmo prodavaonice ove srijede vam nude na popustu od 30 % ruževe i sjajila za usne.

Svaka žena barem se jednom našla u dilemi stojeći ispred nekoliko redova različitih nijansi ruževa i sjajila za usne. Često se odlučimo za prekrasnu boju no pristaje li nam uopće? Učinite svoje usne neodoljivima jer se upravo one nose ovoga ljeta.Poznati svjetski vizažist jednom je rekao da kada bi nekoga morao naučiti samo jednu stvar o ljepoti usana bilo bi to kako ih učiniti neodoljivima a da na sebi nemate nikakav make up. Ukoliko izaberete odgovarajuću boju, vaše će lice zasjati, a usne plijeniti pažnju. Stoga vam Kozmo daje nekoliko savjeta kako odabrati pravu boju ruža i sjajila za usne.Ukoliko se odlučite za ton koji je dvije ili tri nijanse tamniji od prirodne boje usana, nikako nećete pogriješiti. Nanesite ruž ili sjajilo na jednu usnu i usporedite ga s drugom. Ako se razlikuju samo za par nijansi, to je prava boja za vas.Mnoge žene žive u uvjerenju kako crveni ruž nije pravo rješenje za njih. Tajna je u odabiru pravog tona. Ženama svjetlije kože bolje pristaju roze nijanse crvene boje, a onima maslinaste puti izražajnije crvene.U svim Kozmo prodavaonicama ove srijede, na popustu od 30 % možete pronaći ruževe i sjajila za usne te L'orealova sjenila za oči.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Suncokreti na oblacima

Postoje ljudi koji ljeto obožavaju. Vole visoke temperature, izuzetno toplo more, gužvu po gradu na plažama, tu gungulu, znojenje.

Gastronomija

Lubenica je osvježavajuće i niskokalorično voće i odličan borac protiv ljetnih vrućina. Ovo ljeto konzumirajte ju na profinjeniji način- kao sorbet!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.