Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Ovogodišnji trendovi u uređenju doma

Rustikalne kuhinje, pastelne boje i sjajni detalji su in.

Priznajmo si, svi volimo 'škicnuti' što je trenutno u trendu. Iako uređenju interijera ne možemo pristupiti kao garderobi (osim ako nemamo previše novaca) te ga mijenjati i uređivati prema trendovima, uvijek možemo dodati neke sitne detalje, obojiti zid ili staru komodu, te ćemo na taj način imati dom uređen po zadnjem kriku mode. Ovih 6 trendova će obilježiti ovu 2013. godinu.

Pastelne boje su in

Boje koje obilježavaju ovu godinu su sve pastelne nijanse, žuta, mint zelena, narančasta, lila… Pantone je proglasio smaragdnu bojom godine jer u interijeru stvara balans i harmoničan ugođaj.Smaragdna boja dočarava ugođaj svježine iz prirode, dok istovremeno djeluje glamurozno. Jako je i popularna limun žuta boja koja će vašem domu unijeti pozitivan, vatren i optimističan ugođaj.

Povratak prirodi

Zbog ubrzanog načina života, svi se polako želimo vratiti prirodi, i stvoriti takav prirodni ugođaj u svom domu (ili na poslu). Prirodni ugođaj omogućuje stvaranju opuštene, harmonične atmosfere u kojoj ćemo moći opustiti sva svoja osjetila. Jako je popularan drveni namještaj, i to od punog drva. Popularni su cvjetni uzorci, ali i uzroci s raznim biljem.

Topli ugođaj u kuhinjama

Trend koji je jako dugo popularan, moderne, minimalističke i hladne kuhinje, polako nestaje, a ljudi sve više žele pomalo tradicionalno uređene kuhinje s vintage detaljima kako bi stvorili obiteljsko i toplo ozračje u njima.

Poruke na zidu

U ovoj godini su jako popularne poruke, rukopisi, citati na zidovima, koji se mogu aplicirati na zid zidnim naljepnicama, ili ih pomoću posebnih boja i markera možete napisati na zid.Napišite neke pozitivne afirmacije i citate, tako da vas svaki pogled na zid oraspoloži.

Uradi sam projekti

Sve više raste čovjekova potreba za izražavanjem i kreativnim stvaranjem, tako da će uradi sam projekti biti jako popularni i ove godine. Ovakvi projekti jako su praktični jer osim što svojim trudom i ljubavi stvaramo predmete koje će krasiti naš interijer, štedimo i novac. Zašto kupovati novi stol, kada ovaj stari s malo boje i mašte možemo pretvoriti u nešto posebno?

Unesite malo sjaja


Svaki interijer dobit će notu glamura i zanimljivosti ukoliko unesete neke pozlaćene, posrebrene ili mesingane detalje.Lampa, vaza, tanjuri, okvir za sliku, bilo što, bitno je da se sjaji.

Esteta.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Trendovi

Zlato se oduvijek rado darivalo, predstavljajući investiciju u budućnost.

Beauty report

Svi mi trebamo kožu koja sjaji i ova hrana će nam u tome pomoći.

Dizajn

Željeli biste pokloniti nešto trajno i vrijedno, ali drugačije?

Advertisement