P&G slavi majke olimpijaca

P&G, kompanija koja stoji iza brendova kao što su Ariel, Pampers i Pantene, ponosno podržava Hrvatski olimpijski odbor objavom programa koji slavi i odaje počast mamama olimpijaca u Londonu 2012., sa specijalnim Hvala ti, mama poklonom na Majčin dan. Iako su čitav život posvetile svojoj djeci kako bi im pomogle da ostvare svoj san, brojne mame olimpijaca nikada neće vidjeti svoje dijete kako se natječe na najvećoj sportskoj pozornici.

U sklopu svjetskog olimpijskog partnerstva, P&G u Hrvatskoj podržava veslače Martina i Valenta Sinkovića, stolnotenisača Zorana Primorca i gimnastičara Filipa Ude, a sada je svečano obećao podržati i njihove mame na način da im pomogne da i one budu dio Olimpijskih igara 2012. u Londonu. Pored toga P&G im je dostavio poklon košarice s vrhunskim kozmetičkim proizvodima.

"Kada vidimo fantastičnog sportaša, odmah vidimo i još bolju majku. Za nas su mame koje pređu bezbroj kilometara zbog dječjeg treninga, koje stavljaju zavoje na ogrebana koljena, navijaju dok ne promuknu i daju svojoj djeci bezuvjetnu ljubav koja ih pretvara u prvake, istinska inspiracija. One su razlog zbog kojeg na Olimpijskim igrama želimo reći: Hvala ti, mama", rekao je Srđan Lisac, član uprave Procter & Gamble d.o.o.

"Kada sam saznala da su se Martin i Valent kvalificirali na Olimpijske igre u Londonu 2012., bio je to jedan od najljepših trenutaka u mojem životu. Nisam mogla ni sanjati da će moji sinovi ostvariti takav uspjeh, jer su Olimpijske igre bez sumnje vrhunac njihove karijere. Sama činjenica da mogu biti u Londonu uz njih jest najbolji dar koji sam mogla samo poželjeti", dodala je Zdenka Sinković.

Po prvi puta u povijesti Olimpijskih igara, P&G će ugostiti mame i obitelji olimpijaca iz cijelog svijeta u Londonu P&G Obiteljskom domu. Spomenuta kuća će biti mali ekskluzivni raj za mame sportaša i njihove obitelji kako bi se opustili i bili zajedno te ručali, boravili u zajedničkom prostoru za opuštanje, imali pristup internetu i uslugu P&G-jevih brendova nazvanu Dom-daleko-od-doma.

Srđan Lisac je također istaknuo: "Dok mame podupiru svoju djecu u Londonu, mi ćemo podupirati njih i njihove obitelji na najbolji mogući način: vrhunskim kozmetičkim i frizerskim tretmanima. Nakon svega što pružaju, malo pažnje je najmanje što zaslužuju", istaknuo je Srđan Lisac iz P&G-a te dodao: "P&G Obiteljski Dom vidimo kao mjesto koje će sportašima pružiti potreban mir. Odlazak na olimpijske igre vrhunac je uspjeha za sportaša i njegovu obitelj, no nažalost nemaju dovoljno vremena da ga provedu zajedno. Stoga, ako možemo sportašima omogućiti jednu brigu manje, i pustiti ih da se usredotoče na posao koji su došli obaviti, sretni smo zbog toga. Naime, želimo biti najbolji partner kojeg je Olimpijski pokret imao do sada, u čast svim mamama svugdje. Kao ponosni sponzor mama, P&G želi slaviti i zahvaliti svim mama kroz Olimpijske igre i šire".

Za dodatne informacije vezane za P&G-ovu kampanju Hvala ti, mama, uključujući fotografije i videozapise, posjetite službenu web stranicu.