Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Pametni telefon – Bold 9000

Novi BlackBerry svojom funkcionalnošću predstavlja odličan izbor za poslovne korisnike koji u svakom trenutku trebaju vezu sa suradnicima i dostupnost informacija.

BlackBerry uređaji postaju sve popularniji, jer osim funkcionalnosti, potvrđuju izreku:„Vrijeme je novac“. Naime, svojim korisnicima nude mogućnost brzog pristupa informacijama. Osim toga, pametni telefoni napreduju i na području dizajna, što potvrđuje i najnoviji iz serije BlackBerry – Bold 9000.

„Do sada smo iznimno zadovoljni prodajom. Među kupcima prevladavaju mlađi poslovni ljudi koje privlači atraktivan dizajn upotpunjen tehničkih karakteristikama. Sviđa im se što bez obzira na velik raspon mogućnosti nije kompliciran za upotrebu. Ovim modelom pretraživanje interneta i pristup elektronskoj pošti još su brži i lakši, što se najviše sviđa poslovnim ljudima koji dosta vremena provode izvan ureda te trebaju brzu dostupnost informacijama“, rekla je za She.hr Andrea, djelatnica u prodajnom centru hrvatskog mobilnog operatera.

Uređaj ima 2,8“ LCD ekran rezolucije 480×320 koji može prikazivati 65.000 boja. Za rad uređaja zaslužan je novi mobilni procesor jačine 624 Mhz koji je gotovo dvostruko jači od prijašnjih modela. Uz 128 MB interne memorije, moguće je povećati kapacitet putem micro SD kartice do maksimalno 16 GB. Bold podržava četiri GSM i tri UMTS/HSDPA frekvencijska područja.

Odaberite i boju uređaja

Na uređaj je instaliran i paket „DataViz Documents to Go“ kojim je moguće neposredno uređivanje Word, Excell i Powerpoint dokumenata poslanih e-mailom uz bežično povezivanje. U sebi ima ugrađen i GPS prijemnik.

Bold je opremljen novom verzijom BlackBerry operativnog sustava (verzija 4.6), koji donosi sve mogućnosti poznate iz starijih modela, ali sa malo izmijenjenim izgledom. Operativni sustav može reproducirati sve najpopularnije video i audio formate. Uz to, ugrađena je kamera od dva megapiksela sa bljeskalicom. Za one kojima ne odgovara boja uređaja i žele nešto drugačiji izgled, svom Boldu mogu promijeniti stražnji poklopac koji će se nuditi u više boja.

Uređaj u Hrvatskoj stoji između 1.800 kuna i 2.700 kuna ovisno o operaterima i njihovoj ponudi. Ako vam je potreban uređaj na kojem možete istovremeno razgovarati, slati i primati elektronsku poštu, te pregledavati Internet, tada je BlackBerry Bold 9000 odlično rješenje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Mofones zna na koji način mobitel učiniti što posebnijim.

Dizajn

Koji vam je draži, iPhone ili BlackBerry?

Dizajn

Dolazak BlackBerry Storma na hrvatsko tržište očekuje se početkom ožujka.

Dobar posao

Tatjana Holjevac, predsjednica Skupštine grada Zagreba govori o ženama u politici i svom angažmanu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.