Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Pampers slavi igru svakog djeteta

P&G globalni partner Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Napori koje djeca ulažu, u svom nastojanju i odlučnosti kako bi savladali svakidašnje izazove, od iznimne su važnosti za njihov razvoj. Dok se svjetski sportaši ovog ljeta okupljaju u Londonu na Olimpijskim igrama, djeca iz cijeloga svijeta stvaraju svoj olimpijski duh u svojim dnevnim boravcima, vrtićima i parkovima.

U sklopu P&G-evog globalnog partnerstva Olimpijskih igara u Londonu 2012, Pampers, svjetski poznati brand dječjih pelena, slavi sigurnost djece diljem svijeta te je ponosan ponuditi roditeljima pelene koje savršeno pristaju njihovoj djeci kako bi se oni mogli neometano igrati. Djeca i Olimpijci imaju sličan duh, i jedni i drugi žele pouzdane pokrete kako bi zadovoljili svoje maksimalne mogućnosti. Kada roditelji nastoje gledati svijet kroz oči svoga djeteta, prepoznavajući njegovu potrebu za igrom, tada imaju priliku više pomoći u njezi i podupiranju djetetove strasti za rastom i učenjem.


Sudionici Pampersovog Okruglog stola

Pampers će na svojim društvenim mrežama biti domaćin živopisne kampanje za roditelje i djecu iz cijeloga svijeta pod nazivom Pampersova igraonica kojom će se obilježavati slavlje beskrajnih načina dječje igre. Kako bi ovaj koncept zaživio i lokalno, Pampers će na svom facebooku i twitteru roditeljima ponuditi interaktivne načine slavljenja dječje igre poput korisnih aplikacija te savjeta stručnjaka za zdravlje djece.


Katarina Štimac, Danira Bilić i Mirna Zidarić

''U Pampersu slavimo svakodnevne dječje napore prilikom igranja i vrlo smo ponosni što sudjelujemo u proizvodnji osnovne opreme koja im pruža slobodu kretanja kako bi se mogli što bolje igrati'', rekla je Katarina Štimac, iz Odnosa s javnošću tvrtke Procter&Gamble. ''Oduševljeni smo što smo u prilici ponuditi roditeljima proizvode koji najbolje odgovaraju njihovim malim pobjednicima i nema bolje prigode od Olimpijskih igara u Londonu 2012. da zajedno pozdravimo jedinstveno uživanje u igri koje osjećaju djeca širom svijeta.'', dodala je Štimac.


Dr. Murat Sušić i Danira Bilić

Roditelji mogu dobiti svoju vlastitu Pampers igraonicu u maloprodajnim trgovinama već sada, u posebnom P&G pakiranju. Pampers Active Baby pelene nude roditeljima savršeno prilagodljivi oblik pelena za njihove male prvake. Dizajnirane s jedinstvenim dječjim zaigranim duhom, Pampers pelene idu u korak sa svakodnevnim izazovima s kojima se djeca susreću. Kako biste saznali više o Pampers Active Baby pelenama i vlažnim Pampers Baby Fresh maramicama te otkrili zašto je Pampers važan za jedinstvenu uživanciju u dječjoj igri, pratite Pampersovu internet stranicu, Facebook i Twitter.


Tamara Glad i Marija Andrijašević

Pampers slavi jedinstveno dječje uživanje u igri, nudeći pelene s prozračnim i mekim, vanjskim elastičnim stranama koje se prilagođavanju obliku Vašeg djeteta. Nove dodatne upijajuće zone pomažu u upijanju daleko više vlažnosti, dok nožne barijere pomažu pri boljoj zaštiti od curenja. Sve dizajnirano s novim, zanimljivim sličicama domaćih životinja. Preporučena maloprodajna cijena za Active Baby pelene je 92,99 kn, a za Baby Fresh vlažne maramice je 12,90 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trudnoća

Najbolja od svega, brza dostava iznenadit će novu mamu i dostaviti poklon na kućnu adresu...

Zanimljivosti

Leu Jugovac već 5. veljače očekuju kvalifikacijska natjecanja na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Obitelj

Jednokratne pelene ekološki su problem jer su obložene nerazgradivom plastikom i sadrže natrijev poliakrilat za upijanje tekućine.

Lifestyle

Kien Lam u svoj video uklopio najljepše svjetske destinacije

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.