Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Wellness za dvoje

Pantene vrhunska njega za zdravu kosu

Konačno je stigao kraj danima nezadovoljstva kosom.

Loš dan za kosu kao i nezdrav izgled kose žene frustriraju više nego debljanje, prekid veze, telefonski anketari pa čak i njegove bivše djevojke! Kako se žene osjećaju kada je u pitanju njihova kosa toliko je važno da je, prema istraživanju, više nego 1 od njih 10 otkazala spoj ili noćni izlazak, a sve iz razloga što nisu mogle izaći na kraj s kosom.

Zapanjujuća saznanja potaknula su stručnjake za zdravu kosu Pantene Pro V na istraživanje – i otkrila veliko nezadovoljstvo kosom kod žena.

Ono što žene žele vrlo je jednostavno a to je zdrav izgled kose – sjaj, volumen i podatnost, a to znači izgled koji traje, bez uvojaka i ispucalih vrhova. Pa ipak, 75% žena izjavilo je kako njihova kosa ne izgleda jednako dobro na kraju dana kao što je bila ujutro pri izlasku iz kuće. Od istih, njih 14% priznaje kako im se frizura pokvari i prije nego što stignu na posao, a više nego 1 od njih 3 razočarane su izgledom svoje kose do ručka.Ovo podsjeća na saznanja iz prethodnih Pantenovih istraživanja, u koja su pokazala da 95% žena nije zadovoljno krajnjim rezultatom. Smatra se da je tomu tako iz razloga što biraju proizvode ili prema vrsti kose koju misle da imaju (a često izabiru pogrešno) ili pak, prema izgledu koji žele postići, a bez mogućnosti odabira proizvoda koji bi objedinili to dvoje. Rezultat? Još jedan dan s lošom frizurom. Sve ovo promijenit će se s novim Pantenom.

Tehnologija nadahnuta znanošću iz NASA-e

Poznat po svojim znanstvenim inovacijama, noviji radovi Pantena koriste tehnologiju nadahnutu NASA-om kako bi razumjela fizikalna i kemijska svojstva kose kako u pojedinoj tako i u više vlasi kose. Kao rezultat znanstvenici iz Pantena prepoznali tri različite strukture kose – tanka, normalna do gusta i kosa tretirana bojom, zajedno s nepobitnom činjenicom da svojstva kose određuju ne samo ponašanje kose već i način kako se kosa ponaša u interakciji s proizvodima za njegu kose.Pantenova nova prilagođena rješenja koriste nove formule kao i sustav isporuke posebno usmjeren potrebama svake od tri struktura kosa te osiguravaju sve one dugoročno važne rezultate za vidljivo zdravu kosu. Također, Pantene je zajedno s Lund University sudjelovao u razvoju inovativnog super polimera, a u svrhu potvrde, testirao je više od 600 prototipa na više od 20.000 korisnica diljem svijeta kako bi stvorio nove prilagođene formule.

Štoviše, Pantenova istraživanja i otkrića stavljena su na premijerni odbor vodećih neovisnih stručnjaka za kosu koji su ocijenili opsežna istraživanja i otkrića, te zaključili da specifični proizvodi dizajnirani za tri glavne strukture kose uistinu donose mjerljive i primjetne koristi zdravom izgledu.

Vrhunska njega za kosu u dva koraka

Sada, korisnice odabiru proizvod za njegu kose u dva koraka. Za tanku kosu, trebala bi odabrati Fine Hair Solution, označeno žutom bojom, a potom za željeni rezultat može birati između Sheer Volume, Volume&Body ili Aqua Light.Rješenja za normalnu i gustu kosu označena su plavom bojom, a korisnice mogu birati između Smooth&Sleek, Repair&Protect ili Full&Thick.

Ako je kosa tretirana bojom potrebno je odabrati rješenja označena rozom bojom, dostupna u varijantama Volume i Shine. Poput šampona i regeneratora, svako rješenje, izrađeno po mjeri Pantene Pro V znanosti, ima također i specijalizirane tretmane koji osiguravaju optimalne rezultate.

Dokazano djeluje u ekstremnim uvjetima

Pantene je pitao žene kojim teškim ispitima bi voljele da proizvodi za njegu budu podvrgnuti te su neki od tih ispita provedeni u stvarnosti. Novi Pantene je prošao svoje sito; ispitan je u laboratorijima kako bi pokazao izdržljivost za vrijeme dvotjednog odmora, suhoću Sahare kao i vlažnost Amazonije.Nedostatno zadovoljni vlastitim ekstremnim ispitima, Pantene je također zatražio neovisnu neprofitnu organizaciju za znanstveno istraživanje TRI/Princeton da ispita novi režim Repair&Protect i njegov utjecaj na zaštiti od lomljenja kose.

Organizacija je koristila svoj vlastiti prilagođeni uređaj za dotjerivanje te su rezultati pokazali da ova linija proizvoda nepobjedivo štiti kosu od oštećenja i pucanja čak i u usporedbi sa skupljim markama. U vlastitim laboratorijima, Pantene je utvrdio da je režim pružio zaštitu od ispucalih vrhova tjedan za tjednom, a takve rezultate ni luksuzne marke od 80 eura ne mogu nadmašiti.Slavna ambasadorica Liv Tyler izazvala je Pantene da prođe njen najteži ispit: "Kada sam testirala Pantene, bila sam uistinu impresionirana rezultatima. Nadala sam se da će proći i moja kosa nikada nije izgledala zdravije, a rezultat je bio dugotrajan". Globalni Pantenov ambasador i stilist slavnih osoba Danilo, potvrđuje: "Novi Pantene je fenomenalan. S tom markom družim se već 12 godina, a nova istraživanja zajedno s novim formulama uistinu su impresivna".

Novi Pantene postavlja novi zlatni standard u njezi kose i popunjava prazninu u zadovoljstvu kosom. Zahvaljujući svojim novim prilagođenim formulama s rješenjima za željeni krajnji rezultat, svaka žena može imati trajno zdrav izgled kose te uistinu biti za biti zadovoljna svojom kosom svaki dan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.