Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Paparazzo pregazio Nicole Kidman

Slavna glumica navodno će tužiti nespretnog fotografa

Želja paparazza da uhvati najbolju situaciju i uslika najbližu fotografiju, nekad može odvesti u krivome smjeru ili, u najgorem slučaju, biti pogubna. Živi dokaz tomu je i Carl Wu, fotograf koji je jučer srušio i doslovno izbacio iz cipela glumicu Nicole Kidman.

Nakon što je u prvom redu uživala u kolekciji Calvina Kleina na njujorškom Fashion Week-u, 46-godišnja glumica napuštala je Carlyle Hotel kad se u nju zaletio fotograf na biciklu. Glumica je izgubila tlo pod nogama, srušila se na tepih ispred hotela te pri tom ostala bez cipele. Carl Wu zaletio se prema njoj i imao je namjeru zakočiti kada joj dođe bliže, no kočnice su zakazale.

nicole kidman nezgoda

Na sreću, sudar paparazza i glumice nije završio pogubno. Hitna služba odmah je došla provjeriti stanje uznemirene Nicole i ustanovila da se radi samo o lakšim ozljedama.

Naravno, tamo se odmah našla i policija koja je cijeli slučaj proglasila samo nezgodom, ali je nespretnom fotografu napisala kaznu za vožnju na pločniku.

nicole kidman nezgoda1Nicole Kidman brzo je došla k sebi. Već par sati nakon zabljesnula je na after partyju Calvina Kleina u haljini spomenutog dizajnera sa šljokičastom crnom pencil suknjom i crvenim sandalama.

Ipak cijeli slučaj nije zaboravila, jer, ako je vjerovati svjetskim medijima, slavna će glumica protiv freelance fotografa podići tužbu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Blog

Hrana kao umjetnost

Fashion report

Zavodljiva Oskarovka u novoj kampanji Jimmyja Chooa

Beauty report

Kraljica popa ne odustaje od filera

Fashion report

Nicole Kidman novo zaštitno lice poznatog branda

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.