Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Parfemi nisu samo idealni pokloni za Božić, već su i savršeni darovi za budućnost

Odabir parfema kao božićnog poklona za nekog posebnog može biti težak zadatak, ali s Lush parfemima možete biti sigurni da kupujete nešto značajno, neovisno o mirisu.

Odabir parfema kao božićnog poklona za nekog posebnog može biti težak zadatak, ali s Lush parfemima možete biti sigurni da kupujete nešto značajno, neovisno o mirisu.

Mnogi Lush parfemi napravljeni su od eteričnih ulja proizvedenih na način koji nadilazi održivost i kreće prema regeneraciji, što znači da pomažu vratiti vitalnost zajednicama i njihovom lokalnom okolišu diljem svijeta. Kupnjom Lush parfema podržavate gospodarstva naših dobavljača kao i budućnost naše planete.

Lord of Misrule (100,00kn u krutom obliku/265,00kn 30ml/530,00kn 100ml) kombinira vaniliju, crni papar i tamno ulje sumatranskog pačulija. Lush nabavlja pačuli iz permakulturalnog centra u Indoneziji, gdje se biljke uzgajaju prema regenerativnim praksama kojima je cilj zaštita jednog od biološki najraznovrsnijeg područja na svijetu

Rose Jam (100,00kn u krutom obliku/264,00kn 30ml/530,00kn 100ml) sofisticiran i romantičan parfem koji pršti mirisom svježih ruža, limuna i geranija. Lush apsolut ruže nabavlja iz Pakistana, gdje surađuju s 200 farmera koji uzgajaju cvijeće na svojim malim imanjima. Lush surađuje s njima kako bi istrijebili korištenje kemikalija na usjevima ruža i  potakli raznolikost usjeva te stvorili bolji tekući prihod.

Vanillary (100,00kn u krutom obliku/265,00kn 30ml/530,00kn 100ml) je slatkog i utješnog mirisa vanilije. Mješavina apsoluta vanilije, tople tonke i trunke senzualnog jasmina za samopouzdanje. Lush nabavlja tonka grah direktno od domorodačkih Kayapo zajednica iz Amazonske prašume u Brazilu. Tradicionalno se tonka skuplja u medicinske svrhe, voće koje padne na tlo osim što pruža dodatan izvor prihoda, pomaže u zaštiti prašumskih stabala od sječe, uništavanja zbog izgradnje farmi goveda i rudarenja.

Kurirana ponuda parfema u trgovinama

Lush je lansirao kurirani asortiman parfema u trgovinama i online, omogućujući pojačanu prilagodbu, lokalizaciju i ekskluzivnost na temelju želja kupaca. Trgovine širom svijeta sada mogu kreirati vlastite kolekcije, birajući između Lush osnovnog asortimana parfema, uključujući favorite poput Karme, Breath of God, Vanillary i Dirty; neki dugo očekivani kultni favoriti zajednice, uključujući; Rose Jam, American Cream i Lord of Misrule; i 29 mirisa iz parfemske biblioteke, uključujući Lush klasike poput Superworld Unknown, Orange Blossom, Icon, Dad’s Garden i Dear John.

Više

Trendovi

Bombe za kupanje pretvaraju skromnu kadu u portal u drugi svijet: možebitno svijet opuštanja, inspiracije… ili čak zavođenja.

Zanimljivosti

LUSH je ove godine pripremio sve što bi vam moglo zatrebati u kupaonicama ove Noći vještica.

Duh i tijelo

Kakva bi nas budućnost eventualno mogla "dočekati" ako se okrenemo sebi, svojoj nutrini i vrijednostima?

Odnosi

Prije no što nastavite razbijati glavu zašto je vašoj ljubavnoj priči došao kraj, pročitajte razloge koji najčešće dovode do prekida.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.