Pas – čovjekov najbolji prijatelj

Nedavno provedeno istraživanje tvrtke Nestlé pokazalo je da od svih vlasnika kućnih ljubimaca u Hrvatskoj, njih čak 2/3 ima psa. A kako su kućni ljubimci i briga za njihovu pravilnu prehranu najveća strast Purine, na hrvatsko je tržište početkom rujna lansiran asortiman PRO PLAN® Duo Délice kao potpuna inovacija u segmentu hrane za pse.

U Nestlé Purini znaju kako zdravlje vašeg psa bez sreće jednostavno nije dovoljno. Zato je tim veterinara i nutricionista formulirao novi PRO PLAN® Duo Délice. Riječ je o proizvodu koji je oblikovan kako bi svojim okusom, mirisom i teksturom, u kombinaciji s hranjivim tvarima, u potpunosti usrećio vašeg ljubimca.

PRO PLAN Duo Delice_granuleZahvaljujući inovativnoj tehnologiji pripreme, prvi puta se u kombinaciji nalazi i suha hrana i mekani komadići.

PRO PLAN® Duo Délice s dvostrukom teksturom kombinacija je hrskavih granula i mekanih, isjeckanih komadića hrane u jednom, koja potiče psa na žvakanje, pri čemu hrskave granule djeluju kao četkica za zube i pomažu smanjiti nakupljanje kamenca. Pažljivo odabrani sastojci i vlakna pomažu održati zdravlje probavnog trakta vašeg ljubimca.

Ovaj inovativan proizvod s dvostrukom teksturom dolazi u tri okusa – govedina, piletina i losos, upotpunjeni rižom, s kojima ćete zasigurno razmaziti svog ljubimca.

hrana tekstNaposljetku, Nestlé Purina istraživanje među uzgajivačima pasa potvrdilo je kako psi uživaju u PRO PLAN® Duo Déliceu te da su nakon hranjenja vidno sretniji.

Više informacija potražite na www.purina.hr.

OSVOJITE HRANU ZA PSE

Nestlé Purina vam poklanja 2 paketa (700g) PRO PLAN® Duo Délice hrane za pse.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom PAS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U koja tri okusa dolazi hrana?

Vaše prijave primamo do 09. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Ivana Rimac i Katarina Brekalo. Čestitamo!