Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Perwoll Fashion.hr u ožujku na Velesajmu

Nadolazeća modna sezona bit će predstavljena u 4 dana na 2 modne piste.

Kreativni tim Fashion.hr-a i ove sezone ponosno predstavlja najveći regionalni modni događaj Perwoll Fashion.hr koji će se od 13. do 16. ožujka održati u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma pod generalnim pokroviteljstvom branda Perwoll, novog ponosnog partnera ovog regionalnog tjedna mode.

Zagreb će ponovno postati epicentar modne scene u sklopu kojeg će u 4 dana trajanja na čak 2 impozantne piste svoje modne vizije za nadolazeću sezonu predstaviti brojni hrvatski modni doajeni te gosti iz regije. Povezivanje regionalne scene u sklopu projekta Zona 45, dokaz je promišljene strategije Fashion.hr koncepta koja za cilj ima razmjenu kreativnih ideja i širenja tržišta.Branka Donassy, Marina Design, modni dvojac I-gle, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Igor Galaš i Ana Maria Ricov samo su neki od eminentnih domaćih dizajnera koji svojim snažnim modnim idejama iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku, a u čijim pret-a-porter kolekcijama ćemo imati priliku uživati na nadolazećem modnom spektaklu.

Na pisti Perwoll Fashin.hr-a svoju autorsku kolekciju predstavit će i mladi Aleksandar Žarevac koji je unazad nekoliko sezona osvojio simpatije modne javnosti, a obožavateljice ženstvenog modnog rukopisa zasigurno s nestrpljenjem očekuju i najnovije modne vizije Ivice Skoke i Martine Felje, kao i Aleksandre Dojčinović kojoj je pripala čast da ove sezone otvori 13. po redu Perwoll Fashion.hr.U suradnji s beauty brandom Dove svoju autorsku kolekciju predstavit će i dizajnerski dvojac eNVy room koji će tom prilikom podržati hvaljenu globalnu kampanju Dove Ad Makover, a povodom 10. godišnjice djelovanja IK Studio-a, Ivica Klarić prikazat će ekskluzivnu kolekciju u kojoj će osim novih modela za sezonu jesen-zima 2013./2014. biti prikazani i ključni, danas već kultni modeli iz prethodnih 20 kolekcija.

Perwoll Fashion.hr i ovog će puta pružiti beskompromisnu podršku mladim dizajnerskim nadama u usponu. U sklopu platforme LIFT by Perwoll svoje kolekcije prikazat će talentirana Morana Krklec koja je već prvom samostalnom kolekcijom najavila blistavu modnu budućnost te mlade Pavla Aleksić i Petra Vuletić koje će se premijerno predstaviti domaćoj modnoj publici.

''Unatoč novim izazovima koji su danas postavljeni pred domaće dizajnere, snaga kreativnosti kao zaštitni znak ovog projekta oduvijek je na pistu donosila svježe i zrele ideje kojima smo razmazili domaću modnu publiku. Koncentracija izvrsnosti i dalje ostaje imperativ kojeg se Perwol Fashion.hr slijepo drži već 13. sezona.''' izjavio je direktor i osnivač Fashion.hr-a, Vinko Filipić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Njihov tim prepun je kreativnih pojedinaca, a odlikuje ih to što svaki kupac postaje dijelom CHYPKA obitelji i što njihovi modni detalji stvaraju trendove...

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.