Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Pet ideja za maštovit izlazak

Dosadili su vam kino i obližnji kafić? Što kažete na vožnju balonom?

Zajednički izlazak ne mora uvijek podrazumijevati večeru ili kino. Pustite mašti na volju i organizirajte neobičan, drugačiji i zabavan provod – bez obzira radi li se o prvom izlasku ili ste par s podužim stažom.

Izlazak treba biti zabavan i opuštajući. Dobro isplanirajte sve detalje, kako ne bi došlo do propusta. Možete također istražiti koji su novi događaji ili ponude u vašem mjestu. Ili, u krajnjem slučaju inspiraciju potražite na Ordinaciji.hr!

Planinarenje i kampiranje

Volite prirodu? Nemojte ignorirati zov divljine. Planinarenje i kampiranje može biti itekako zabavno. Pripazite da imate primjerenu odjeću, obuću, vreću za spavanje te dovoljno hrane i vode. Kampiranje možete pretvoriti u vikend izlet, a možete se zadovoljiti i logorskom vatrom i uživati u njoj jednu večer.

Ranojutarnji doručak


Izlazak se ne mora odvijati u večernjim ili noćnim satima. Doručak je izvrstan način da se napunite energijom, a vrijeme možete iskoristiti za ugodan razgovor. Ako niste skloni kuhači i loncima, nazovite obližnji restoran i naručite omiljeno ili neobično jelo.

Vožnja balonom


Šetnja oblacima može biti jako romantična. Zagriženi ljubitelji ovakve zabave mogu sa sobom povesti i dodatno društvo. Dodajte još košaru za piknik i butelju dobrog vina i spremni ste za provod života. Vožnja balonom obično se odvija u zoru ili sumrak jer je tada vjetar najpovoljniji. I pripremite se da ovo nije izlet koji možete prekinuti po potrebi, stoga oslobodite jutro ili poslijepodne.

Vožnja biciklom


Vožnja biciklom je odlična kombinacija fizičke aktivnosti i zajedničkog provođenja vremena. Odaberite stazu kojom želite proći i imajte na umu da će vam trebati neko vrijeme, pogotovo ako niste skloni vježbanju. Ako nemate vlastite bicikle iznajmite ih ili posudite od prijatelja. Ako ste uz to šaljivo i avanturistički raspoloženi – isprobajte dupli bicikl – jedan bicikl sa sjedalima za dvije osobe.

Zološki vrt

Iako je ovo najčešće izlazak kojemu se raduju djeca, zološki vrt može biti odličan izbor i za par u vezi. Dan možete provesti učeći o novim životinjskim vrstama, a kada se umorite napravite pauzu za ručak.

www.ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite...

Gastronomija

Nema ničeg slađeg nego nakon dobrog izlaska s nekolicinom svojih prijatelja otići nešto pojesti.

Dobar posao

Nažalost, ljude 'teškog' karaktera i negativne odnose pune konflikata ne možemo samo tako eliminirati iz života, posebno ako poteškoće imamo s članovima obitelji, kolegama...

Obitelj

Opći cilj projekta je pridonijeti jačanju obiteljske otpornosti pružanjem podrške roditeljima pri nošenju s izazovima roditeljstva...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.