Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Pet koraka do kvalitetne veze

Ne dopustite da padnete u rutinu

Sve je manje parova koji su zadovoljni stanjem u postojećoj ljubavnoj vezi. Mnogi nose na svojim leđima teret svakodnevnih obaveza, karijere ih vuku u različitim smjerovima, a vremena za kvalitetno druženje je sve manje. Donosimo vam pet lakih načina za poboljšanje kvalitete života!

Vrijeme je za spoj

Bez obzira na to jeste li u vez već godinama ili je riječ tek o početku jedne sretne ljubavne priče, ne dopustite padanje u rutinu. Za dobrobit svoje veze i seksualnog života svaki tjedan jednu večer posvetite izlasku u grad.

Isključite se

Iako tehnologija uvelike olakšava život, ona može i narušiti vašu intimu. Vrijeme provedeno s partnerom trebalo bi biti usmjereno na zajedničke ciljeve i opuštanje. Odbacite na trenutak mobitel, tablet ili neko slična pomagala i prijeđite na viši novo u stvarnom životu, ne igrici.

facebook naslovnica

Poštovanje na prvom mjestu

Često ogorčenost u vezu unosi jedna od strana koja se ne osjeća cijenjeno. Stoga pokažite da poštujete ono što radi var partner i jednom tjedno napravite nešto što spada u njegovu domenu.

Fokusirajte se na dobre stvari

Obojite svoj svijet u cijeli spektar boja i svoju pažnju posvetite dobrim stvarima. Prisjetite se mjesta koje ste zajedno upoznali hranite svoju dušu i srce malim stvarima. Istraživanje je pokazalo da parovi koji nastoje zadržati vedar i pozitivan duh imaju veće šanse za dugovječnost i sreću.

veza 2Začinite seksualni život

Na kraju, ne zaboravite na seks i uvijek ga začinite nečim novim. Pogledajte porno film, snimite seksi video ili posjetite sex shop. Mašta radi svašta!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Život u dvoje

Postoje određeni znakovi uz pomoć kojih ćete shvatiti da imate posla s jednim sigma mužjakom.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.