Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Pet koraka do kvalitetne veze

Ne dopustite da padnete u rutinu

Sve je manje parova koji su zadovoljni stanjem u postojećoj ljubavnoj vezi. Mnogi nose na svojim leđima teret svakodnevnih obaveza, karijere ih vuku u različitim smjerovima, a vremena za kvalitetno druženje je sve manje. Donosimo vam pet lakih načina za poboljšanje kvalitete života!

Vrijeme je za spoj

Bez obzira na to jeste li u vez već godinama ili je riječ tek o početku jedne sretne ljubavne priče, ne dopustite padanje u rutinu. Za dobrobit svoje veze i seksualnog života svaki tjedan jednu večer posvetite izlasku u grad.

Isključite se

Iako tehnologija uvelike olakšava život, ona može i narušiti vašu intimu. Vrijeme provedeno s partnerom trebalo bi biti usmjereno na zajedničke ciljeve i opuštanje. Odbacite na trenutak mobitel, tablet ili neko slična pomagala i prijeđite na viši novo u stvarnom životu, ne igrici.

facebook naslovnica

Poštovanje na prvom mjestu

Često ogorčenost u vezu unosi jedna od strana koja se ne osjeća cijenjeno. Stoga pokažite da poštujete ono što radi var partner i jednom tjedno napravite nešto što spada u njegovu domenu.

Fokusirajte se na dobre stvari

Obojite svoj svijet u cijeli spektar boja i svoju pažnju posvetite dobrim stvarima. Prisjetite se mjesta koje ste zajedno upoznali hranite svoju dušu i srce malim stvarima. Istraživanje je pokazalo da parovi koji nastoje zadržati vedar i pozitivan duh imaju veće šanse za dugovječnost i sreću.

veza 2Začinite seksualni život

Na kraju, ne zaboravite na seks i uvijek ga začinite nečim novim. Pogledajte porno film, snimite seksi video ili posjetite sex shop. Mašta radi svašta!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Ako tražite nekoga tko bi začinio vaš ljubavni život ili jednostavno želite znati koji znakovi zodijaka su najstrastveniji, nastavite čitati.

Putovanja

Iako će neki reći kako se ne može baš ništa učiniti kad jednom nestane strasti, to nije točno – nerijetko su stvari puno jednostavnije...

Zanimljivosti

Gospodarski rast mjeri se rastom bruto domaćeg proizvoda (BDP), koji se definira kao ukupna vrijednost svih dobara i usluga proizvedenih u jednoj zemlji kroz...

Seks

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.