Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Peto izdanje Erste Plave lige donosi novosti!

Ovogodišnje, peto izdanje Erste Plave lige obogaćeno je novim gradom, Makarskom, koji 4. svibnja otvara ovogodišnje kvalifikacije.

Ovogodišnje, peto izdanje Erste Plave lige obogaćeno je novim gradom, Makarskom, koji 4. svibnja otvara ovogodišnje kvalifikacije. U velikom finalu predstavnici 6 hrvatskih gradova odmjerit će snage 29. kolovoza u sklopu Hanžekovićevog memorijala u Zagrebu.

Erste Plava liga sportsko je natjecanje koje uz ostale vrijednosti želi promicati izgradnju svijesti o važnosti redovite fizičke aktivnosti i tako pridonijeti stvaranju bolje i zdravije zajednice. Stoga se ovogodišnja kampanja pod nazivom 60 minuta KRENI temelji na mišljenju stručnjaka o važnosti šezdesetominutne dnevne tjelesne aktivnosti kod djece.

U želji da potaknemo djecu na sportske aktivnosti, kroz 6 gradova omogućili smo djeci u Hrvatskoj da se prijave na najveće i najmasovnije dječje sportsko natjecanje, koje je u prve četiri godine okupilo ukupno 18 849 natjecatelja.

Kalendar natjecanja:

Makarska (AK PRO SPORT) – četvrtak, 4.5.2017.
Osijek (AK Slavonija-Žito) – četvrtak, 11.5. 2017.
Rijeka (AK Kvarner) – srijeda, 17.5.2017.
Zagreb (AK PRO SPORT) – četvrtak, 18.05.2017.
Pula (AK Medulin) – srijeda, 24.5.2017.
Zadar (ASZŽ) – srijeda, 31.5.2017.

Erste Plavu ligu podržali su kao ambasadori natjecanja najbolje hrvatske atletičarke i atletičari: Sandra Perković, Sara Kolak, Blanka Vlašić, Andrea Ivančević, Ana Šimić, Stipe Žunić i Ivan Horvat.

Više o kampanji i savjetima stručnjaka 60 minuta KRENI uskoro…

Saznajte više na www.ersteplavaliga.com

 

Više

Savjeti stručnjaka

Omega-3 masne kiseline su važne za razvoj djeteta i mnogi se slažu da ih je sigurno koristiti.

Zanimljivosti

Igračke imaju mnogo dublje značenje. Djeci daju sposobnost stvaranja posebnih emocija i odnosa kroz koje će graditi druge odnose u budućnosti.

Obitelj

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru.

Dobar posao

Zašto je Maria osnovala Centar za razvoj vrijednosti, koji su njegovi ciljevi i kako pomaže osobama s invaliditetom, saznajte u intervjuu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.