Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Peto izdanje Erste Plave lige donosi novosti!

Ovogodišnje, peto izdanje Erste Plave lige obogaćeno je novim gradom, Makarskom, koji 4. svibnja otvara ovogodišnje kvalifikacije.

Ovogodišnje, peto izdanje Erste Plave lige obogaćeno je novim gradom, Makarskom, koji 4. svibnja otvara ovogodišnje kvalifikacije. U velikom finalu predstavnici 6 hrvatskih gradova odmjerit će snage 29. kolovoza u sklopu Hanžekovićevog memorijala u Zagrebu.

Erste Plava liga sportsko je natjecanje koje uz ostale vrijednosti želi promicati izgradnju svijesti o važnosti redovite fizičke aktivnosti i tako pridonijeti stvaranju bolje i zdravije zajednice. Stoga se ovogodišnja kampanja pod nazivom 60 minuta KRENI temelji na mišljenju stručnjaka o važnosti šezdesetominutne dnevne tjelesne aktivnosti kod djece.

U želji da potaknemo djecu na sportske aktivnosti, kroz 6 gradova omogućili smo djeci u Hrvatskoj da se prijave na najveće i najmasovnije dječje sportsko natjecanje, koje je u prve četiri godine okupilo ukupno 18 849 natjecatelja.

Kalendar natjecanja:

Makarska (AK PRO SPORT) – četvrtak, 4.5.2017.
Osijek (AK Slavonija-Žito) – četvrtak, 11.5. 2017.
Rijeka (AK Kvarner) – srijeda, 17.5.2017.
Zagreb (AK PRO SPORT) – četvrtak, 18.05.2017.
Pula (AK Medulin) – srijeda, 24.5.2017.
Zadar (ASZŽ) – srijeda, 31.5.2017.

Erste Plavu ligu podržali su kao ambasadori natjecanja najbolje hrvatske atletičarke i atletičari: Sandra Perković, Sara Kolak, Blanka Vlašić, Andrea Ivančević, Ana Šimić, Stipe Žunić i Ivan Horvat.

Više o kampanji i savjetima stručnjaka 60 minuta KRENI uskoro…

Saznajte više na www.ersteplavaliga.com

 

Više

Zanimljivosti

Majčin dan se bliži, a ako netko zaslužuje poseban tretman na barem 24 sata, to su mame.

Zanimljivosti

Kreće sedma Generacija NOW, nacionalni program obrazovanja djece i mladih u organizaciji Hrvatskog Telekoma i u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih (IRIM).

Obitelj

Igračke koje prate rast i razvoj djece su one koje su prikladne za njihovu dob i koje potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj.

Putovanja

Iskoristite dodatne slobodne dane kako biste posjetili jedan od prekrasnih gradova u Dalmaciji li Istri i udahnuli malo povijesti, posjetili neki od nacionalnih parkova...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.