Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Pink – Žena godine 2013.

Ovogodišnja Billboardova nagrada pripala slavnoj pjevačici

Žena godine po izboru časopisa Billboard je američka pjevačica Pink. Nagrada koja ukazuje počast snažnim i talentiranim ženama u glazbenom svijetu došla je kao kruna intenzivne godine slavne pjevačice.

Pink je ove godine objavila svoj šesti album ‘The Truth About Love’, koji je ‘izbacio’ nekoliko hitova i uspio se probiti prvog mjesta liste albuma na Billboardovoj ljestvici.

‘Blow Me’, ‘Try’ i ‘Just Give Me a Reason’ pjesme su koje će svakako ostati zapamćene kao jedne od najvećih hitova u njezinoj dosadašnjoj karijeri.

‘Iznenađena sam, oduševljena i potpuno šokirana ovom nagradom. Ovo je za mene sjajna godina i zahvalna sam radio stanicama što su bile uz mene i puštale moju muziku, kao i svim mojim fanovima i prijateljima,’ kazala je Alecia Beth Moore poznatija kao Pink.

Billboard je jedan od najstarijih muzičkih časopisa na svijetu koji je pokrenut 1894. u Cincinnatiju, a ovu nagradu dodjeljuje već osmu godinu zaredom. Prošle godine ovo priznanje dobila je Katy Perry, a ‘Žena godine 2011’ bila je Taylor Swift. Pink će nagradu primiti 10. prosinca na svečanosti u New Yorku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Fashion stručnjaci predviđaju kako će naša omiljena, pink, boja biti popularna ovog proljeća!

Fashion report

Svi mi volimo ružičastu boju u određenoj mjeri, bilo da se radi o cvijetu, zalasku sunca, boji ruža za usne, modnom detalju ili pak...

Beauty report

Ovaj balzam za usne s narom je idealan za žene koje preferiraju nježnu, ružičastu boju na usnama te je sjajna zamjena ružu.

Beauty report

Pomiješaš li ružičastu s motivirajućim porukama ili blago rozu s ikonicama – savršeno se slažu, te odražavaju nježnu i snažnu stranu cura koje zaista...

Advertisement