Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Pjegavi lakovi za nokte iz Illamasque

Pokažite svijetu što vas čini savršeno nesavršenima.

Svijet nije savršen. No tko uopće želi biti savršen? I'Mperfection je poziv da pokažete svijetu što vas čini savršeno nesavršenima. Britanski brand Illamasqua želi da naglasite sve što drugi očekuju da sakrijete i ponosno slavite vlastite nesavršenosti. Otkrijte pjege, naglasite svoju iskonsku ljepotu, pokažite madeže i budite ponosni na svoje ožiljke. Jer život nije potraga za sobom. Život je proslava onoga što zaista jesmo.

"I'Mperfection je definitivno jedinstvena ljepota. Izaziva čiste emocije, slavi raznolikost. Bez različitosti svi smo na putu da postanemo savršeno lijepi klonovi, vođen vlastitom taštinom", rekao je David Horne, direktor razvoja novih proizvoda.

"Kada ne bi bilo apsurdnih etiketa, mislim da bi brojni korovi osvojili nagradu za najljepši cvijet", izjavio je Julian Kynaston, osnivač Illamasque.

Pjegavi lakovi za nokte

Inspirirani krhkoćom i ljepotom nepravilno raspoređenih pjegica na prepeličjim jajima predstavljamo novu limitiranu ediciju nagrađivane formule lakova za nokte: Freckle – pjegava nježna neutralna boja, Fragile – pjegava nježna plava boja, Mottle – pjegava nježna zelena boja, Scarce – pjegava nježna roza boja, Speckle – pjegava nježna ljubičasta boja. Cijena je 145 kn.Pjegavi lakovi Illamasqua kolekcije I’Mperfection dostupni su u prodaji od 31. siječnja 2013., dok će ostali dijelovi kolekcije u prodaji biti dostupni od 15. ožujka 2013.

Duo rumenila u kamenu

Svako Duo rumenilo u kamenu sadrži dvije intenzivne nijanse namijenjene osvježavanju i naglašavanju crta lica. Svaki duo komplet dolazi u luksuznoj kutijici s ugrađenim ogledalom. Cijena je 260 kn.

Univerzalni kist za lice

Specifičnog je oblika definira i naglašava jagodice, izdužujući oblik lica. Cijena je 250 kn.Ruž za usne

Visoko pigmentiran, dugotrajan i mat ruž za usne Immodest – žarka ružičasta. Cijena je 160 kn.

Intenzivno sjajilo za usne

Dugotrajno sjajilo za usne koje se slaže sa svim bojama ruža i pruža iznenađujući sjaj: Shoot – zelena boja trave. Cijena je 140 kn.

Tuš za oči

Posebno precizan vrh tuša omogućuje definirano nanošenje boje. Dugotrajan i otporan na vodu savršen je za korištenje na bilo kojem dijelu lica ili tijela kako bi do izražaja došla jaka strana pojedinca. Može ga se koristiti i kao olovku za nokte uz jednostavno dodavanje Illamasqua završnog laka za nokte: Abyss – sjajno crna. Cijena je 170 kn.

Illamasqua Beauty School Drop In u Zagrebu

Svim zaljubljenicima u šminku koji žele doznati više o najnovijim svjetskim trendovima, kao i klasicima na raspolaganju stoji Illamasqua Beauty School Drop In, dvosatni tematski make-up program koji posjetiteljima pruža uvid u osnove različitih make-up lookova.

Vizažisti branda Illamasqua posjetiteljima pružaju uvid u trikove savršenog tena, highlighta i kontura lica, očiju i usana kroz različite lookove od burleske, starog Hollywooda do smokey eye tehnike.

Program se održava u Illamasqua monobrand storeu na adresi Trg Petra Preradovića 3 (Cvjetni trg), Zagreb i to srijedom, petkom i subotom od 17 do 19 sati gdje se uz promatranje make-up demonstracije na modelu uživa u satima kreativnog oslobođenja ljepote.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Zanimljivosti

Provjerite imate li sve, ne zaboravite nešto važno, a sve što nedostaje kupite na vrijeme na jednom mjestu

Zanimljivosti

Ulaskom u sezonu raznih svečanosti velika je mogućnost da vas trenutno zovu svugdje i da ćete u nadolazećim tjednima i mjesecima biti gost na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.