Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Pjesma sudnjeg dana

Osvoji kultni rock-horror roman napisan 1983. godine.

George R. R. Martin najcjenjeniji je stilist na području znanstvene fantastike, dobro poznat hrvatskoj publici po brojnim nagrađivanim pripovijestima objavljenim tijekom posljednjih dvadeset godina u SF časopisima Siriusu i Futuri, te po fantastičnom serijalu Pjesma leda i vatre.Bizarno i brutalno ubojstvo bivšeg menadžera grupe Nazgul potaknut će nekadašnjeg underground novinara, danas pisca Sandyja Blaira na obilazak preživjelih članova benda. Nazguli, koji su svoju inspiraciju crpili iz Tolkienove mitologije, bili su senzacija krajem šezdesetih sve dok im usred koncerta snajperskim hicem nije ubijen vodeći vokal Patick Hobbins, zvan Hobbit. Prateći nostalgičan trag vlastite mladosti Sandy Blair će proputovati kroz Ameriku izgubljenih iluzija, izblijedjelih sjećanja i zaboravljenih ideala da bi postao svjedokom rađanja novog Nazgula koji će u kolopletu demonskog uskrsnuća , vizija i telepatske kontrole uma odsvirati svoj krvavi rekvijem za jedno nestalo doba.

OSVOJI KNJIGU

Algoritam vam poklanja knjigu Pjesma sudnjeg dana autora George R. R. Martina.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom PJESMA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koji je nadimak vodećem vokalu benda Nazgul?

Vaše prijave primamo do 15. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnica je Iva Sabljak. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Iskorijenit će nas… Iskorijenit će nam i to malo volje. Iskorijenit će i bunt Facebook lajkača, a tamo smo najjači i najhrabriji…

Predstavljamo

Nakon Harry Potter pub kviza, Algoritam vas pozva na književni pub kviz u suradnji s Alis Marić, osnivačicom uspješnog bloga Čitaj knjigu.

Knjige i glazba

Ono što je i najbolje i najgore od svega, to je najbolji ljubavnik kojega je Tijana ikada imala.

Knjige i glazba

Burkeman će to nazvati negativnim putem: ideja da čim više težimo sreći, te ostalim psihološkim darovima poput sigurnosti i pouzdanja, manje ih možemo imati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.