Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Plastično je fantastistično

Novi modni trend – plastični fluorescentni ručni satovi.

Što više oblika, boja, modela to više glava boli. Koliko god se trudile ostati hladnokrvne kao da se na vas to ne odnosi, ne, ne, ne, trenuci zbližavanja su neizbježni. Oni su tako svjetlucavi, posebni, slatki kao bombončeki da jednostavno ne možete reći NE.

Čemu se mučiti, bolje to prihvatite čim prije i krenite u pohod na mali slatkiš koji je kao stvoren samo za vas. Upozorenje drage čitateljice: jednom kada uđete u taj čaroban svijet , zaboravite na sve ostalo. Vaš dragi mozak signalizira "kupi, kupi, kupi", a koliko god da se borile ta bitka biva poražena.

Ručni satovi šarenih boja i raznih oblika

Oblici, boje, veličina, samo su neki od faktora koji igraju ulogu u odabiru onog pravog. Praktičnost takvog ručnog sata mora i te kako biti napomenuta. Kao i njihova lakoća nošenja te mogućnost kombiniranja koja je neprocjenjiva. Što fluorescentnija boja to je veća fora. Da bismo vam olakšali traženje za ovim ljetnim imperativom, u nastavku vam nudimo neke od modela koji su zaveli čitav svijet.

ToyWatch USA


ToyWatch USA pokretač je ove masovne groznice koja je u rekordnom vremenu uspjela zahvatiti cijeli svijet. Riječ je o najpoznatijem proizvođaču najpoželjnijeg modnog dodatka  svih trendseterica svjesnih onoga što jesu i koji je must have trenutno u svijetu trendova..

Timex  80
Za ovaj model dovoljno je reći: "Rođen da bude cool!"

Marc Jacobs
Predstavljamo vam i par modela ručnih satova jednog od renomiranih dizajnera današnjice, poznatog i kao velikog aktivista u borbi protiv siromaštva. Marc Jacobs, koji se ističe po svom osebujnom i istančanom ukusu, počastio nas je ovom  otkačenom kolekcijom satova, koja je, kad je veliki majstor poput njega u pitanju, vrlo brzo postala nezaobilazni modni dodatak kod mladih urbanih šminkerica.

Adidas
Poznati sportski brend, ne samo da nas je iznova iznenadio već je ovoga puta i premašio samoga sebe. Val svježine koji nas je uhvatio, proizlazi iz jedne od najvećih kreativnih radionica današnjice. Ako nam i dalje ne vjerujete na riječ, slika govori tisuću riječi. Pogledajte i uvjerite se sami .Nakon ovakvog multikolora, vladavine retro chica, svježine ljetne rapsodije koja se događa, što li drugo reći nego da probudite malo dijete u sebi i budite cool i trendy!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Talijanski brend Replay predstavlja omiljene modne dodatke bez kojih je nezamisliva bilo koja modna kombinacija - radi se naravno o torbama.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Trendovi

Poigrajte se upečatljivim i zanimljivim nakitom, bilo u svrhu postizanja onog završnog “wow” efekta svojeg ljetnog looka, bilo da pak cijeli outfit kreirate oko...

Budi fit

U sklopu globalne kampanje 'Ready For Sport', jedan od najpoznatijih sportskih brendova adidas lansirao je novu trening kolekciju, idealnu za fizičku aktivnost u vrijeme...

Advertisement