Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Platina i biseri u kremi za lice

Ekskluzivna kozmetička linija Själ predstavljena je u zagrebačkoj parfumeriji Flores.

Na tržištu postoje brojni preparati za njegu kože čiji nas proizvođači uvjeravaju kako su upravo oni idealni za našu kožu. Preparati osmišljeni individualno, uzimajući u obzir cjelokupnost našeg organizma, jedini su koji zadovoljavaju zahtjeve naše kože, kategoričnog su mišljenja, međutim, sve brojnijih zagovornici holističkog pristupa zdravlju i koži.

Individualan pristup njezi kože

Holistička kozmetika općenito predstavlja noviji pristup kozmetici i njezi koji se zasniva na simbiozi ljepote, zdravlja i ekologije, te naše usklađenosti s prirodom čiji smo sami neraskidivi dio.

Ovi specifični kozmetički preparati bazirani su isključivo na prirodnoj snazi biljaka uzgojenih na biodinamički način i čistih minerala dobivenih iz prirode, bez dodataka štetnih sintetičkih aktivnih tvari. Ovisno o svojoj građi i specifičnosti, ove tvari iz prirode potiču vibracije koje potom snažno utječu na životne procese čovjeka, vraćajući mu vitalnu energiju – na fizičkoj, ali istodobno i na duhovnoj razini.

Ekskluzivna linija kozmetičkih sredstava osmišljena prema principima holističkog pristupa njezi predstavljena je u zagrebačkoj niche parfumeriji Institut Parfumeur Flores. Själ (prema švedskoj riječi koja utjelovljuje pojmove misli, tijelo i duh) udružuje drevna tibetanska, kineska ili ayurvedska znanja i najnoviju zapadnjačku biotehnologiju, te općenito orijentiranost prema istraživanjima blagodati energije zemlje – plemenitih metala i minerala.Sastojci s pet kontinenata

Själ kozmetika, koju su 2001. godine u New Yorku osnovali majka i kći, Karen i Kristin Petrovich, sastoji se od jednostavne linije od tek osam osnovnih kozmetičkih proizvoda, koji, međutim, zbog efektivnosti svojih sastojaka zadovoljavaju sve potrebe različitih tipova i starosti kože.

Vrijedi spomenuti kako u ove preparate nisu dodavani sintetski konzervansi, boje ni mirisi niti bilo kakve izolirane supstance u obliku minerala, masti, silikona, kofeina ili sl.
Svaki od Själ preparata sadrži više od 45 prirodnih visokovrijednih sastojaka sakupljenih sa pet kontinenata te oplemenjenim dragocjenim mineralima poput zlata, srebra, platine, te bisera.

Jednostavni i brz koncept njege uključuje osam proizvoda koji uključuju tonik i mlijeko za čišćenje kože, potom piling, piling u kombinaciji s maskom za lice, masku Saphir Kashmir, baznu njegu u vidu seruma, dvije kreme za rejuvenaciju i rehidratizaciju kože te, na koncu, 24-satnu kremu za područje oko očiju.

Poludragom kamenju od davnina se pripisuje uravnoteženje odnosa kože i duha, te da tijelu daju energiju. Uz navedene vrhunske kozmetičke preparate, Sjal koncept njege uključuje i programe energetske masaže lica gorskim kristalom i rosenkvarcom, koji obuhvačaju sustav relaksacije, revitalizacije i tonizacije kože.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Djecu posebno privlače zabavne ambalaže, ali pritom ne znaju što se u njima krije, a u pitanju mogu biti jake kiseline poput retinola.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Savjeti i preporuke

Možda niste znali, ali mitesere čiste i namirnice iz kuhinje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.