Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Platinum Card Party zabavio eurovizijskim hitovima

PBZ Card prezentirao bogatstva s kojima Hrvatska ulazi u europsku obitelj

Sinoć je u atraktivnom prostoru Koncertne Dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održan deveti po redu svečani godišnji – The Platinum Card Party naziva 'EUnight EUrope'. Party, organiziran od PBZ Carda, izdavatelja American Express kartica na hrvatskome tržištu, kroz zabavan i ekskluzivan program posvećen najvećim eurovizijskim hitovima, obilježio je skorašnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Bogat program koji se odvijao pod vodstvom Daniele Trbović i Olivera Mlakara privukao je više od tisuću uzvanika: korisnike najprestižnije The Platinum kartice, uključujući brojne poznate osobe iz poslovnog i javnog života.Domaćini večeri bili su: Božo Prka, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb, Dinko Lucić, član Uprave Privredne banke Zagreb, Nina Oberiter-Gluhak, predsjednica Nadzornog odbora PBZ Carda, Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda, Mario Jurišić, član Uprave PBZ Carda, a kojima su se pridružili i Peter Wright, izvršni potpredsjednik kartičnih usluga za Europu, Bliski istok i Afriku te direktor za Premium proizvode, benefite i komunikaciju te globalnu poslovnu mrežu American Expressa te Alex Furber, potpredsjednik i glavni direktor Partner Card Servicesa American Expressa za Središnju, Istočnu i Jugoistočnu Europu.Posebno osmišljen program The Platinum Card Partyja bio je prožet najsjajnijim trenucima eurovizijskih natjecanja, koja su tijekom godina svog održavanja postala simbol europskog zajedništva i sinonim za poznate izvođače, hitove i dobru zabavu.

Uzvanici su imali priliku uživati u retrospektivi najpoznatijih domaćih i stranih eurovizijskih hitova u izvedbi jedine hrvatske eurovizijske pobjednice Emilije Kokić, dok je imitacijama poznatih hrvatskih eurovizijskih uspješnica goste zabavio Luka Bulić.

Poseban dio programa bio je nastup Platinum ABBA tribute benda, koji je oduševio prisutne spektakularnim izvedbama ove najpoznatije švedske pop grupe, koja je svoj prvi veliki uspjeh upravo i postigla pobijedivši na eurovizijskom natjecanju 1974. godine.Osim eurovizijskih uspješnica, kojima smo potvrdili svoju pripadnost europskom krugu, party je prezentirao i druga bogatstva kojima Hrvatska ulazi u europsku obitelj. Tako su, između ostaloga, uzvanici mogli uživati u tradicionalnim hrvatskim kulinarskim delicijama prezentiranim kroz različite hrvatske regije.

The Platinum Card Party PBZ Card organizira od 2005. godine. The Platinum Card je dostupan odabranim korisnicima, osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, a osnovne značajke ove kartice su prestiž, sigurnost i prepoznatljivost te vrhunska usluga u zemlji i svijetu.

Ono što je čini toliko različitom od drugih kartica na tržištu je razina pogodnosti i usluga, potpuno prilagođena željama i potrebama korisnika. Svi oni koji putuju osjetit će se potpuno sigurni na svojim putovanjima, jer uz besplatan pristup VIP salonima zračnih luka putem programa Priority Pass i Airport Club tu su i Premium Platinum Global Assistance, grupna polica pomoći na putovanjima kao i putna osiguranja.Osim toga ova kartica nudi i Concierge sustav osobnih usluga u kojem se svakom zahtjevu The Platinum Card korisnika udovoljava u najkraćem roku, od rezervacije restorana do nabave karata za koncerte ili pak isporuke dara voljenoj osobi, kao i 'Svijet prestiža', program posebnih pogodnosti i VIP tretmana u odabranim hotelima, restoranima i trgovinama.

Korisnicima ove kartice na raspolaganju su i druge pogodnosti American Express kartica kao što je obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima, potrošački kredit Privredne banke Zagreb d.d., programi nagrađivanja Membership Rewards i My Card te brojne druge.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Poznati sajam „Dani beba, djece i trudnica“, nastavlja svoju tradiciju na online prostorima, te će tako biti dostupan posjetiteljima iz cijele Hrvatske.

Drama Queen

Doista je jasno da Hrvati, osim što znaju sve o nogometu, rukometu i sličnim sportovima, apsolutno znaju sve, odnosno neprikosnoveni su stručnjaci i kada...

Istaknuto

Provjerite koje smo vam prekrasne plaže izdvojili!

Celebrity

Ana Rucner je na snimanju spota i predstavljanju pjesme nosila kreacije modnog dvojca ELFS i Juraja Zigmana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.