Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Plavi šećer na kraju

Helena je osvojila četvrti make over – plavi Maybelline Look.

Stigli smo i do posljednjeg make overa u seriji Maybelline Look. Kao šećer na kraju nam je došla mlada studentica prava Helena Hristov koja je zablistala kao model za plavi Maybelline make-over. Uhodana ekipa Marija Koprtla, Tea Herceg iz Frizeraja i She.hr od Helene su napravili plavu zavodljivu princezu.

"Moram reći da me je mama prijavila te da se rijetko šminkam osim kad idem vani. Volim tamniju šminku i iznenađenja, pa se nadam da će ovo biti ugodno", rekla je Helena.

Nakon što je dobro pogledala Helenin tip kože naša poznata vizažistica Marija Koprtla s kojom se družimo iz makeovera u makeover je zaključila kako je Helena svjetlo žute puti te joj je od tekućih pudera žutog pigmenta odlučila napraviti podlogu.

"Ovaj put ćemo koristiti i tekući korektor s kojim ćemo pokrili podočnjake i pokoju aknicu. Suhi puder u kamenu poslužit će nam za matiranje cijele podloge kako možemo krenuti u igru s bojama", rekla je Marija.

Marija se odlučila za plavi smokey eyes za koji je potrebno imati crni tuš, crnu olovku maskaru, nijanse plavih sjenila."Ispod obrve smo odlučili staviti bijelo sjenilo jer nam to omogućuje isticanje svih tonova plave boje. Crna maskara na gornjim i donjim trepavicama bila je točka na i u našem make up-u očiju", kaže Marija.

Na njenu mladenačku put savršeno se uklopila kombinacija rumenila boje marelice i nježno roze boje.

"Roza na obrazima je samo početak priče koju smo nastavili na usnama. Završili smo s rozim sjajilom te kremastim, nježnim rozim ružem.“, rekla je Koprtla.

Glamurozne kovrče

Nakon igre s bojama Helena je došla u ruke Tei iz Frizeraja koja se zbog Helenine prekrasne plave kose odlučila na večernji i glamurozni look.

"Šteta je šišati ovakvu kosu jer je lijepa i zdrava. Odlučila sam što više istaknuti njenu kosu pa ćemo ju malo nakovrčati te pustiti da lagano pada na ramena“, rekla je Tea.Na kraju Maybelline Blue Look priče svi su bili zadovoljni. Marija i Tea obavljenim poslom, Helena izgledom, a ostali djelatnici She.hr-a uspješno obavljenim poslom. Do sljedećeg make overa, uživajte u Heleninoj magičnoj preobrazbi. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Maybelline New York, inspiriran zvijezdama, predstavlja novu, posebnu kolekciju Super Stay Matte Ink i Ink Crayon ruževa, donoseći jedinstvenu boju za svaki horoskopski znak.

Beauty report

Uvjerit ćete se kako i u našem svijetu možete pronaći nepobjedive i neustrašive saveznike, na onim mjestima na kojima to najmanje očekujete – u Maybelline...

Beauty report

Maybelline New York predstavlja nove proizvode.

Trendovi

Možete li zamisliti svijet bez regeneratora, boja za kućno bojenje kose ili trajne ondulacije?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.