Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Plavušama pristaju pastelne boje

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled.

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled. Pobrinite se da vaše oči, usne i nokti budu u prvom planu.

Oči

Tanka crta tamnog tuša za oči uz rub trepavica jednako će dobro istaknuti svijetle i tamne oči. Na cijeli gornji kapak, od ruba trepavica do obrva, nanesite najsvjetlije, a u pregib kapka tamnije sjenilo. Vrhom prsta malo ih pomiješajte, razmažite. Završite šminkanje crnom maskarom, tako će svijetle trepavice izgledati dulje i gušće.  

Usne

Imate svijetlu put? Prozračni ružičasti, svijetlo-ljubičasti ili plavo-ljubičasti ruž boje kadulje savršeno će vam pristajati. Prednost dajte ružu baršunaste teksture, a na njega nanesite bezbojno sjajilo – usne će izgledati punije, a ruž će dulje trajati. Olovka za usne i ruž uvijek su iste boje. Jakim kontrastima usne će izgledati manje i dobiti “tvrd” izraz.

Nokti

Lak za nokte različit od boje ruža? Da, zašto ne?  
Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Bazni lakovi i nadlakovi idealan su dodatak vašoj manikuri jer bazni lak štiti i njeguje nokte, dok nadlak omogućuje da lak na noktima traje...

Zdravstveni karton

Iako su najčešće nalakirani, gelirani, pa nerijetko zaboravimo kakvi su doista, zdravi nokti odlikuju se ružičastom bojom i glatkom površinom.

Duh i tijelo

Oči odaju naše raspoloženje, jesmo li sretni, tužni ili zabrinuti, a puno govore i o našoj osobnosti

Dobar posao

Sa samo 22 godine, make up artist Karlo Rusan već je ostvario uspjeh o kojima mnogi sanjaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.