Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Plavušama pristaju pastelne boje

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled.

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled. Pobrinite se da vaše oči, usne i nokti budu u prvom planu.

Oči

Tanka crta tamnog tuša za oči uz rub trepavica jednako će dobro istaknuti svijetle i tamne oči. Na cijeli gornji kapak, od ruba trepavica do obrva, nanesite najsvjetlije, a u pregib kapka tamnije sjenilo. Vrhom prsta malo ih pomiješajte, razmažite. Završite šminkanje crnom maskarom, tako će svijetle trepavice izgledati dulje i gušće.  

Usne

Imate svijetlu put? Prozračni ružičasti, svijetlo-ljubičasti ili plavo-ljubičasti ruž boje kadulje savršeno će vam pristajati. Prednost dajte ružu baršunaste teksture, a na njega nanesite bezbojno sjajilo – usne će izgledati punije, a ruž će dulje trajati. Olovka za usne i ruž uvijek su iste boje. Jakim kontrastima usne će izgledati manje i dobiti “tvrd” izraz.

Nokti

Lak za nokte različit od boje ruža? Da, zašto ne?  
Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Trendovi

Omiljena boja laka za nokte govori o vašoj osobnosti, vjerovali ili ne. Ovo je priča koju pričaju vaši nokti.

Savjeti stručnjaka

Čak 90% svih dobivenih informacija iz okoline dolazi putem osjetila vida. Naše je oko najvažnije osjetilo, a kroz njega stvaramo sliku okoline, percepciju svjetla,...

Beauty report

Usne su vrlo moćno oružje koje žene koriste tijekom zavođenja jačeg spola. Mame na poljupce i pobuđuju erotičnost.

Advertisement