Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Plavuše zarađuju više

Junakinje viceva zarađuju 7 % više od brineta, crnki ili crvenokosih.

Plavuše ili brinete? Pitanje svih pitanja zaintrigiralo je i britanski Economics Letters, koji tvrdi da plavuše zarađuju 7% više od smeđokosih djevojaka.

Plavuše, junakinje jeftinih viceva i vrsta koja, nažalost, lagano izumire, imaju razloga za optimizam! Prema jednom svježem istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji plavokose djevojke zarađuju 7% više od drugih žena.

Kako bi stvar bila još zanimljivija, plavuše su u boljoj poziciji čak i kada ne rade. Prema ovoj studiji, plavuše se udaju za muškarce koji zarađuju 6 posto više nego muževi njihovih tamnokosih ‘suparnica’.

U istraživanju koje je nadzirao University of Queensland sudjelovalo je čak 13 tisuća žena, ali znanstvenici još uvijek nemaju objašnjenje zašto su plavuše bolje plaćene od brineta i crnki.

“Plavuše slove kao atraktivnije nego tamnokose žene, ali su na glasu i kao manje inteligentne. Ipak, čini se da stereotip o ljepoti plavuša dominira nad onim o njihovom tobožnjem nedostatku inteligencije”, izjavio je za Telegraph Dr. David Johnston, koji je vodio studiju.

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

Svakodnevno vidite i dotičete razne stvari čija energija, zajedno sa onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda.

Beauty report

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled.

Život u dvoje

Koje su laži najčešće kada je u pitanju dogovor za spoj.

Istaknuto

Moja se kosa, nakon 8 mjeseci napokon počela frčkati sama od sebe, poslušnija je i čak kada je ne opeglam, zna izgledati jako dobro...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.