Play party

Play ekipa Vam predstavlja jednomjesečno izdanje u legendarnom klubu Aquarius A1 koje će se održati 8. siječnja. Sad već prepoznatljiva glazbena večer Play – finest electronic vibes nastavlja u svom kvalitetnom underground ruhu te ovaj mjesec poziva sve goste na jedno specijalno druženje. Ovaj party nije samo uživanje u vrhunskoj glazbi i posebnoj atmosferi, već je jedan veliki rođendanski tulum rezidenata Frajmana i Nicky Milly-a koji garantiraju opušteni i tulumski clubbing.

Play nastoji predstaviti u najboljem izdanju Tech House i Progressive House glazbene pravce. Smjernice su svjetski predvodnici Hernan Cattane, John Digweed, Denny Howellsa i drugi. Kvalitetna underground elektronska glazba, najbolji sound u gradu, vrhunski light, popularne cijene pića, odlična atmosfera, pomno birana glazba svih izvođača garancija je ove večeri i stvarnog clubbing ugođaja. Ulaznica je 30 kuna, a za vas je tu elita DJ-a.

Plati 5, pleši za 6!

Ne zaboravite i na Play rezident’s birthday akciju. Naime, oni koji su prijavljeni na birthday listu ulaz plaćaju 20 kn. Prijave na listu primaju se do 7. siječnja na adresu [email protected] Bundle 5 + 1 ili jedna ulaznica besplatno je za grupu od pet prijavljenih sa punim imenom i prezimenom na istu mail adresu. Prijave vrijede do 7. siječnja, a ukupna Bundle 5 + 1 cijena je 120 kuna.
 
REGISTRIRAJ SE I OSVOJI UPAD

Klub Aquarius i She.hr vode četiri čitatelja na Play party, 08. siječnja 2010. u klubu Aquarius A1.

Kako biste se našli na popisu, potrebno je da nam na mail [email protected] pošaljete mail s naslovom PLAY, te navedete sljedeće podatke:
– ime i prezime,
– korisničko ime na She.hr-u,
– broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 08. siječnja, do 11h, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr
Dragi svi,

dobitnici ulaznica obaviješteni su putem maila!

Vaš She.hr