Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Plesni podij Bliskog istoka

Od turskih trgova preko pustinje do Izraela.

Nakon što sam 10 dana lutao po Albaniji, a Sulky se neprestano kvario, shvatio sam da ako ostanem uz svog limenog ljubimca neću stići u Južnu Tursku kako bih se našao s prijateljicom Hester. Teško mi je bio odvojiti se od Sulkyja, ali jako sam želio vidjeti Hester, pa sam prema jugu krenuo solo.

Najljepši dio putovanja prema Hester bio je frape u Thessalonikiju i super vibra na malim trgovima Istanbula.

Putovanje smo Hester i ja nastavili zajedno. Krenuli smo u Siriju gdje sve vrvi tisuću godina starim zlatom i ljubaznim muškarcima. Upoznati ženu u Siriji bilo je nemoguće. Shvatio sam kako diljem Sirije većina stanovnika, a pogotovo stanovnica živi u privatnosti svojih domova, osim u Damasku gdje je ipak nešto živahnije.Pokušali smo upoznati žensko biće i na plesnom podiju u Aleppu, velikom gradu na sjeveru Sirije, ali i dalje nismo imali uspjeha. Jedino mjesto gdje sam vidio žene bio je hotel s crvenim tepihom pokraj kojeg smo prolazili. Ipak, rekli su nam kako su to prostitutke i društvo za bogate muškarce.

Krenuli smo prema istoku Sirije. U Deir al Suru smo osjetili netaknutu atmosferu pustinjskog grada poznatog po proizvodnji nafte. Dalje smo otišli do glavnog grada Sirije – Palmyre i mogu reći da cijeli grad izgleda kao 2000 godina star muzej.Na devama smo nastavili prema pustinji, a i nekoliko smo noći prespavali u beduinskim šatorima gdje smo pušili vodenim lulama želeći doseći praznu mudrost pustinjskih pastira, Beduina. Večerali smo piletinu i začinjenu rižu napravljenu u vrlo zanimljivoj pećnici – rupi u zemlji.Prošli tjedan došli smo u Libanon i krenuli na pješačenje kroz kanjon Quadisha. Klima je u ovo doba godine savršena za prijelaz s planina na obale gdje smo se bacili u prekrasan Mediteran. Već prilikom prvog kupanja Hester je doživjela nezgodu kada ju je nemirno more bacilo o stijene što je za posljedicu imalo ozlijeđenu nogu.

No, to nas nije spriječilo da uživamo na plesnim podijima Beiruta koji su se pokazali najintenzivnijima do sada. Gay populacija je brojna, pa sam tako na kraju večeri na sebi imao samo hlače. Klub B018 bi posramio i neke od najvećih berlinskih diskoteka jer u Beirutu veseli i nasmijani ljudi plešu do iznemoglosti. To je posebno inspirativno kada shvatite da se smiju i vesele, a skoro svaka zgrada glavnog libanonskog grada ima rupe od gelera, granata i ostalog oružja.Nakon Damaska i Jordana jedva smo ušli u Izrael. Zbog nepovjerljivih graničnih policajaca osjećao sam se kao terorist, ali su nas ipak nakon nekog vremena pustili unutra, tako da smo Hester i ja mogli uživati u posljednjem zajedničkom tjednu prije nego se vratim Sulkyju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Tal Peleg – prozor u drugačije viđenje svijeta šminke

Putovanja

10 najljepših hotelskih bazena na svijetu

Putovanja

Grad u kojem ćete se besramno cjenkati i uživati u ekstremnoj pažnji.

Trendovi

Izraelski zakon zabranio reklame s pothranjenim modelima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.