Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Pletenice – ljetni hit u kosi

Ležeran i seksi look za plažu.

imate li dugu ili poludugu kosu, ovoga ljeta efektan i jednostavan look za plažu postignite s pletenicama. Ovisi samo o vašoj dužini kose na koji ćete se stajling odlučiti.

Čak i ako niste pretjerano stručni u pletenju kose, nije bitno, jer trendovi ove godine dopuštaju svakakve oblike a ležeran look koji priliči plaži je totalno 'in'. Počnite od onih najjednostavnijih koje se pletu od tri pramena kose i eksperimentirajte s njima. Kasnije kada se ispraksirate isprobajte i one nešto kompliciranije verzije ovih zabavnih načina pletenja kose.

Hoće li to biti u opuštenom stilu i pomalo raščupano ili ćete pletenice uredno omotati oko glave uskladite s outfitom i prigodom.

 Kombinirajte u jednu frizuru različite načine pletenja. Igrajte se s jednim djelom raspuštenom kosom, a drugi ukrasite  jednom ili više pletenica.

Upletite cvijeće ili trakice u pletenice ili ako imate koji pramen kose u drugoj boji, tako ispletena pletenica izražajan je dodatak frizuri. Opustite se i budite maštoviti! 
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti i preporuke

Mnoštvo je razloga koji mogu dovesti do promjena u teksturi i izgledu kose te prouzročiti možda i veće probleme, ali na našu sreću rješenja...

Darivanje

Problem s prhuti pogađa čak više od 50 posto odrasle populacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.