Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Po Europi za 119 eura

Croatia Airlines drastično snizio cijene povratnih avionskih karti.

Od danas do 20 prosinca itekako se isplati putovati Croatia Airlinesom. Hrvatski nacionalnim zračni prijevoznikom u sklopu akcije "Idealan provod… ili dar?" organizirao je promotivnu prodaju zrakoplovnih karata. za samo 119 eura nude nam karte za povratne letove.

U akcijsku cijenu uključene su pristojbe zračnih luka i naknada za izdavanje zrakoplovnih karata (TSC) putem internetskih stranica, dok se kupnja putem drugih prodajnih mjesta Croatia Airlinesa naplaćuje dodatnih 15 eura. Minimalni boravak u mjestu odredišta je tijekom vikenda.

Zrakoplovne karte koje se kupe tijekom akcije "Idealan provod… ili dar?" vrijede za putovanja od 15. siječnja do 15. ožujka 2010. godine. Ponuđena odredišta su: Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Podgorica, Priština, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich.

Ako još niste odlučili o zimskom odmoru, poklonu ili nesvakidašnjem provodu svakako nije na odmet razmisliti o novoj ponudi Croatia Airlinesa.I to dobro razmisliti jer promjene nisu dopuštene, a neće moći dobiti ni povrat novca ako se predomislite i odustanete.

Karte se mogu kupiti u poslovnicama Croatia Airlinesa ili preko FlyOnLinea. Broj mjesta po ovoj cijeni na svakom letu je ograničen, a veća je mogućnost da će vam cijena biti ponuđena ako prilikom online rezervacije odaberete opciju +/- 3 dana.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

U Hrvatskoj je široka paleta dvoraca koji uopće nisu manje zanimljivi od onih „razvikanijih“. Uživite se u prošle dane i „uđite u njihov život“.

Putovanja

Avionske karte su obično najveći trošak tijekom nekog putovanja, osobito u današnje vrijeme kada cijene sve više i više rastu. Međutim, ne mora uvijek...

Putovanja

Booking.com je izdvojio šest uistinu jedinstvenih hrvatskih otoka i smještajnih kapaciteta koji će putnicima omogućiti da u potpunosti dožive hrvatsku obalu.

Putovanja

Špilja Vrlovka nalazi se pored samog toka rijeke Kupe, tako da vas čeka prava prirodna poslastica, a da stvar bude bolja riječ je o...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.