Počela je ljetna sezona u Aquariusu

Iako je poznata After Beach Arena započela već s prvim zrakama sunca, Aquarius na Zrću je svoju ljetnu sezonu otvorio prošli vikend, 25. i 26. lipnja u potpuno novom ruhu sa retro style gostovanjem Snap!-a i Technotronica uz podršku zagrebačkog programa 9 8 0 , te legendama domaće estrade Neno Belanom i Marijanom Banom.

Uspješno otvorenje nove sezone upotpunjeno je i preuređenim Aquariusom čiji unutarnji dio je dobio nove konture i arhitektonska rješenja, a unutarnji floor je od sada povezan sa terasom i čine jedan veliki floor sa natkrivenim i otvorenim dijelom. U unutarnjem dijelu se nalazi veliki video zid koji će pridonijeti dinamici prostora, a novi šank na terasi isto kao i šank u unutarnjem dijelu su ukrašeni video instalacijama koje su radili uspješni kreatori projekta moe (www.projectmoe.net).

Unutarnji floor i After Beach Arena su obogaćeni novim i moćnim sound systemom za koji vjerujemo da vas neće razočarati, te će izuzetno posjećeni i nezaboravni afterbeach partyji, uz naravno hladne koktele, postati još bolji. Također, After Beach Arena je dobila novo dominantno mjesto za DJ-a koji je sad napokon zasjeo na centralno mjesto u areni.

Osim svirki najvećih imena elektronske glazbe poput Fedde Le Granda, Crookersa, Afrojacka, Tocadisca, Chuckia, Aviciia, Laidback Lukea, Benny Benassia, Riva Starra i Niki Belucci u novoj dj kabini na glavnom flooru, na drugom flooru će se izmjenjivati domaći i strani dj-i koji će vas sigurno navesti na plesanje i ovo ljeto u Aquariusu upisati u kalendar najekskluzivnijih svjetskih partyja.