Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Počeo Weekend uz Bambi Molesterse

Večeras nakon predavanja slijedi koncert TBF-a.

Nastupom The Bambi Molestersa na "Paklenom rođendanskom partiju JD-a" službeno je započeo 4. Weekend Media Festival. Tradicionalno, Festival se održava u staroj tvornici TDR-a u središtu Rovinja, a osim dobre zabave, donosi brojna zanimljiva predavanja, panele i radionice koja počinju danas ujutro te se istovremeno održavaju u čak tri dvorane.

Petak u najvećoj festivalskoj dvorani Vikend

Uvodno predavanje s početkom u 10 sati održat će Sasha Savić, osnivač legendarnog sarajevskog Omladinskog Program Radija koji iza sebe ima impresivnu međunarodnu karijeru. Sasha će pod temom "Komunikacija u realnom vremenu" govoriti, između ostalog, o potrošačkim navikama pojedinaca te načinu na koji se čovjekov odnos prema brandovima dramatično mijenjao kroz proteklo desetljeće. Koja je budućnost besplatne televizije, na istoimenom predavanju, reći će nam Andreas Rudas, izvršni potpredsjednik RTL Grupe.U kojem smjeru će se razvijati medijski servisi, danas, kada ih oglašivači preskaču i okreću se direktno medijima, saznat ćemo u panelu pod nazivom Oglašavanje 2020. Već unaprijed veliki medijski interes izazvao je panel Radio 365 dana kasnije u kojemu će dugogodišnji radijski djelatnici govoriti o tom gotovo "otpisanom" mediju koji je, unatoč predviđanjima, doživio najveće promjene, ekspanziju i profitabilnost u Hrvatskoj. Uvođenje novih TV kanala promijenilo je način gledanja televizije i time uvelike utjecalo na fragmentaciju TV tržišta. Upravo o toj temi razgovarat će čelnici televizijskih kanala u sklopu panela Više igrača, manje kolača? Fragmentacija TV tržišta.

Program u dvorani Vikend sutra će zaključiti James Whatley, direktor marketinga 1000 heads, s predavanjem Kako radi word of mouth marketing.

Nakon predavanja nastupa TBF

Program počinje u 10 sati panelom Click 'n' Carry gdje će se raspravljati o revoluciji u načinima plaćanja koje su uvele nove tehnologije. O njihovoj implementaciji u svakodnevni život i utjecaju na oglašavanje proizvoda govorit će stručnjaci iz tog područja. Zaljubljenici u IT tematiku zasigurno će poslušati predavanje Budućnost isporuke mobilnog video sadržaja koje će održati Stefana Jenzowsky iz Siemensa.

Konzumacija internet sadržaja u današnje vrijeme gotovo je premašila korištenje tiska kao izvora informacija. Zašto su potrošači i dalje spremni platiti novine, a odbijaju to napraviti u slučaju internetskog sadržaja? Koja su iskustva pionira naplate online sadržaja u regiji i što možemo naučiti o tome iz primjera New York Timesa? Na ova i brojna druga pitanja odgovorit će voditelji vodećih regionalnih medijskih kuća. Petak u dvorani Vikend završava predavanjem Mediji na kojemu će biti govora o svim relevantnim medijskim kanalima i proizvodima.Dvorana Produženi vikend u petak nudi brojne radionice na kojima će svatko željan praktičnog znanja pronaći nešto za sebe. U 20 sati u dvorani Vikendica sudionici mogu pogledati film "Novo vreme" redatelja Igora Stoimenova koji se bavi Novim Valom u bivšoj državi.

Nakon petka ispunjenog aktivnostima, posjetitelji se od 18.30 mogu opustiti na Soundset&Javno.hr cocktail partiju, a nakon 21 sat zaputiti u VRT i dobro se zabaviti uz ritam TBF-a dok će u Pepermint klubu Tomo&Marek puštati dobri stari funk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Početak jeseni i ove nas godine vodi put Rovinja gdje se do 15. listopada održava već tradicionalno gourmet događanje "Putevima rovinjskih delicija“ koje odaje...

Drama Queen

Obećavam da ništa neću obećati, pa tako niti ispuniti... 

Predstavljamo

Tenisice su izašle sa sportskih terena i postale statusni simbol.

Događanja

Weekend Media Festival bez jednokratne plastike.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.