Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Počinju rasprodaje u Avenue Mallu

Ova dugo iščekivana rasprodaja traje sve do 16. kolovoza 2009.

Avenue Mall, metropola shoppinga, zabave i stila započinje s velikom ljetnom rasprodajom. Više od 125 trgovina snižava cijene proljetnih i ljetnih kolekcija! U Avenue Mallu nisu samo trgovine snizile cijenu, snižena je i cijena parkinga i to na samo 5 kuna po satu.

Rasprodaje su idealno vrijeme da nabavite komad odjeće koji vam je prije bio nedostupan zbog previsoke cijene. Sigurno vam nedostaje pokoja krpica da nadopunite vaš ljetni outfit, stoga je ova rasprodaja kao stvorena za obogaćivanje odjevnih kombinacija u kojima ćete provoditi ljeto! S obzirom da se u sklopu Avenue Malla, osim trgovina nalazi i niz restorana, kafića i barova, odlazak u shopping može postati cjelodnevno druženje sa prijateljicama. Osim toga, dobar savjet kako nam ovo ili ono stoji uvijek dobro dođe!

Kada se umorite od shoppinga, osvježite se na jednoj od vanjskih terasa Avenue Malla.

Avenue Mall dnevno posjeti oko 30.000 posjetitelja, dok je vikendom taj broj i mnogo veći . Kupci pristižu iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja. Tijekom rasprodaja broj kupaca raste. Svi žele kupiti kvalitetan i povoljan komad odjeće koji im nedostaje za savršenu ljetnu garderobu.

Od 29. lipnja mijenja se i cijena parkinga sa osam na pet kuna po satu između 8:00 i 21:00 sat, dok će od 21:00 do 8:00 sati cijena parkinga ostati ista, odnosno, jednu kunu po satu. Do kraja ljeta, nedjeljom je parking i dalje besplatan.

Ukoliko posjedujete VISA Avenue Mall kreditnu karticu uopće ne morate brinuti o cijeni parkinga jer za vas su i dalje prva tri sata besplatna.

Dobro je već poznata činjenica da svoj auto možete parkirati na čak tri nivoa u jednoj od najsigurnijih garaža u gradu ili ga pak ostaviti na etaži -1 u ručnoj autopraonici.

Osim shoppinga, svakako ne propustite i ostale sadržaje koje vam svakodnevno priprema Avenue Mall! Toplo ljetno jutro započnite kavom ili svježim sokom u jednom od vrhunskih kafića, a dan završite u noćnom izlasku na terasama uz šarene koktele i društvo starih prijatelja.

I ne zaboravite, shopping je najbolji u dobrom društvu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Uz ovih pet fashion komada, uvijek ćete imati bazu za stvaranje različitih outfita za razne prigode.

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Beauty report

Trendovi u beauty industriji ukazuju na to da se sve više ljudi posvećuje brizi i njezi tijela.

Darivanje

Routeen kolekcija spaja bogatstvo vrijednih biljnih ekstrakata i pouzdanost poznatih aktivnih sastojaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.