Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Podrška žrtvama nasilja

Narukvicama i ogrlicama pomažemo Autonomnoj ženskoj kući.

Reese Witherspoon, globalna ambasadorica tvrtke Avon promovirala je u britanskom parlamentu novu kampanju za borbu protiv nasilja u obitelji. Kampanju su zajednički pokrenuli Avon i Refuge, dobrotvorna ustanova za pružanje pomoći žrtvama nasilja u obitelji. Podrška je stigla i od Avona Hrvatska.

U globalnu kampanji protiv obiteljskog nasilja uključili smo se doniranjem jednogodišnjeg prihoda od prodaje ogrlice i narukvice Autonomnoj ženskoj kući Zagreb. Prodaja i prikupljanje sredstava za donaciju započeli su u rujnu putem Avonovog kataloga, a nastavit će se do rujna 2010 godine.

Strah od poziva upomoć

Ambasadorica tvrtke Avon Reese Witherspoon je 1353. osoba koja je potpisala peticiju za veću podršku britanske Vlade ženama žrtvama obiteljskog nasilja. Potpisivanje te peticije predstavlja središnju točku „16 dana aktivizma“ započetih 25. studenog, na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

– Žene žrtve obiteljskog nasilja često se boje potražiti pomoć. Imamo priliku sudjelovati u rješavanju ovog problema progovaranjem o njemu pa sam ponosna što mogu predstaviti zajedničku kampanju Avona i organizacije Refuge. Zajedno možemo nešto promijeniti jer zajedno imamo moć potaknuti svijest o problemu, pružiti podršku te prikupiti sredstva za ovo ključno pitanje,- rekla je Reese Witherspoon.

Avon je kozmetička tvrtka osnovana 1886. godine i najveća svjetska tvrtka u direktnoj prodaji kozmetike. Prisutna je u više od 100 zemalja svijeta s preko 600 milijuna tiskanih kataloga godišnje. Među prvima je prestala s testiranjem svojih proizvoda na životinjama, a osnovala je i vlastite fondove za borbu protiv raka dojke te obiteljskog nasilja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trudnoća

Nije neuobičajeno da neke žene imaju neredovite mjesečnice nekoliko mjeseci nakon poroda.

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Suncokreti na oblacima

Jednom kad žena odustane, to znači da je dala sebe do kraja...

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.