‘Pohlepa’ – roman koji će uzdrmati vaša vjerovanja

Iskupljenje nije riječ koju Jim Heron osobito dobro poznaje. Njegov je životni moto osveta, a baš i ne zazire od grijeha. No sve će se to promijeniti kada, nakon nezgode koja ga zadesi na gradilištu, postane pali anđeo sa zadatkom da sedam ljudskih duša spasi od sedam smrtnih grijeha. Neuspjeh ne dolazi u obzir. Njegov bivši šef Vin diPietro svoj je život u potpunosti posvetio poslu – a onda mu je planove pomutila sudbina u vidu neobičnog spasitelja na Harleyu te jedna nevjerojatno hrabra i lijepa žena koja će ga natjerati da ponovno razmisli o svojoj budućnosti. Kako bi pridobio ženu svog života, ali i od zla otkupio vlastitu dušu,Vin će se morati udružiti s ovim neobičnim palim anđelom.

pohlepa 1Prvi roman iz novog serijala ‘Pali anđeli’ iznimno popularne autorice erotskih ljubića J. R. Ward žestoko će uzdrmati vaša vjerovanja. Njezini su pali anđeli vrlo daleko od svoje uobičajene slike – to nisu mistici s aureolama već nabildani grubijani krajnje prostačkog vokabulara, koji se obožavaju voziti na svojim Harleyima. Ne znamo koja pravila vladaju u njihovom svijetu, koji je rastrgnut u vječnoj borbi između Dobra i Zla, i u kojem svatko služi kao neka vrst katalizatora za iskupljenje onog drugoga, i to pomoću snažnih i istinskih veza, bilo po pitanju prijateljstva ili pak ljubavi.

OSVOJITE KNJIGU

Poklanjamo vam roman ‘Pohlepa’ autorice J. R. Ward.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom POHLEPA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

O čemu govori knjiga ‘Pohlepa’?

Vaše prijave primamo do 30. srpnja 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Dušanka Lacković. Čestitamo!