Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Pojačajte libido prirodnim putem

Komadić čokolade, griz banane i juha od celera za seksualnu želju.

Većina žena makar jednom u životu osjeti kako joj libido baš i nije na zadovoljavajućoj razini, dok je kod nekih to čest, čak i kroničan slučaj. Ipak, prije nego počnete kriviti njega, sebe, nešto ili nekog trećeg, pokušajte si pomoći prirodnim načinima.

Za početak je korisno znati kako libidom upravljaju dva hormona – testosteron i estrogen. Ako u vašem tijelu postoji nedostatak jednog ili drugog hormona, izostat će seksualna želja, a odnošaj možda postane i bolan.

Pomoć s dalekog istoka


Libido je smanjen i kod niskog krvnog tlaka kojem možete doskočiti uz pomoć nekoliko biljaka s dalekog istoka – ginko biloba, ginseng i đumbir.

Istraživanja su pokazala kako konzumacijom ginka osim što se pospješuje libido, pojačava se želja, smanjuje stres, a i vjerojatnost orgazma se povećava. Ginseng se već godinama u Kini koristi upravo za seksualne probleme. On ubrzava kolanje krvi u tijelu i samim time pojačava želju, kao i đumbir. Malo đumbira u jelu neće biti problem, a tko zna – možda već nakon nekoliko sati dobijete želju za maženjem.U voćki je libido!

Ako pak želite jesti nešto poznato, što ste upravo kupili na tržnici, a pritom pripomoći svom libidu, evo nekoliko voćki koje će poslužiti svrsi.

Naime, libido pojačava takozvana ljubavna jabuka ili šipak, smokve čija moć leži u amino kiselinama i banane bogate vitaminom B za koje se kaže kako pospješuju proizvodnju testosterona. Zato uživajte u voću jer očigledno je da osim zdravlja, pridonosi i užitku.Hrana je put do muškog srca i ženskog libida

Izrazito zdrava biljka celer, pomaže i pri pojačavanju libida. Sadrži muški hormon androsteron koji pojačava privlačnost kod žena. Također zelene i zdrave su šparoge koje zbog E vitamina bude želju za seksom. Ukusna juhica od šparoga i celera, sigurno će pomoći pri tom da se osjećate energično i zavodljivo.

Biljka koja često raste po kamenjarima Primorja i Dalmacije – komorač, bogat je estrogenom pa iz tog razloga pojačava seksualnu želju. Iako zbog jakog mirisa, češnjak nije prvi odabir kao hrana prije seksa – bogat je alicinom zbog kojeg krv kola brže, a tijelo reagira sa željom i strašću.Za kraj smo ostavili slatku napast –  čokoladu koja pospješuje ispuštanje endorfina u tijelo i jača libido. Ipak, osim hrane me zaboravite na mirise. Želja za seksom će vam više dolaziti ako se svakodnevno mažete mirisnim kremama, nanosite parfem na ključna mjesta i dobro se osjećate u vlastitom tijelu.

Ne zaboravite na seksi donje rublje, možda neko novo ljubavno gnijezdo i duguuuuu predigru.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Muškarci su konačno otkrili što zaista žele u krevetu, a to nisu isključivo intimni odnosi.

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Seks

Gubitak interesa za seks s vremena na vrijeme je uobičajena pojava, a razine libida variraju tijekom života.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.