Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Pokažite mu da ga volite

5 romantičnih djela koja govore više od riječi.

Praznici poput Valentinova, Dana poljubaca i sličnih dana u kojima se na sva zvona obilježava ljubav i zaljubljenost, mnogim sretno zaljubljenim parovima dojadili su u jednakoj mjeri kao i samcima. Ljubav je najljepši osjećaj na svijetu koji bi se trebao iskazivati svakoga dana, a većina će se složiti da im je najdraže kad ih voljena osoba iznenadi kad to najmanje očekuju.

Poput žena, i muškarci vole kad im voljena osoba pokazuje svoje osjećaje. Pokažite svome dragom da ga volite uz ovih pet savjeta.

1. Pošaljite mu ljubavnu poruku

Ljubavna pisma u današnje vrijeme nisu tako česta pojava, ali i dalje su romantičan iskaz privrženosti i ljubavi. Napišite mu nešto lijepo i sakrijte poruku u džep njegove jakne, aktovku ili u njegov auto.

2. Pripremite mu omiljeno jelo

Možda se ne slažete sasvim s izrekom da ljubav prolazi kroz želudac, ali fino skuhano domaće jelo oduševit će svakog muškarca. Pokažite mu da vam je stalo i pripremite mu njegovo omiljeno jelo.3. Kupite sebi seksi donje rublje

Lijepo i seksi donje rublje prvenstveno je poklon za vas, ali vaš muškarac će biti i više nego oduševljen. Vi ćete se osjećati seksi i samopouzdano, a njemu ćete pokazati da želite izgledati lijepo samo za njegove oči.4. Saslušajte ga kada mu je potrebno

Dopustite mu da vam se povjeri, nemojte ga samo kritizirati i koristiti sarkazam. Muškarci, kao i žene, žele da ih njihova odabranica poštuje, da mu je potpora, cijeni njegovo mišljenje i da ima potpuno povjerenje u njega.

5. Dopustite mu samoću

Parovi žele provoditi što više vremena zajedno, ali ako živite skupa, dopustite mu vrijeme koje će posvetiti samo sebi. Nemojte mu neprestano zanovijetati i ljutiti se kad želi pogledati TV emisiju ili sport koji vi ne želite gledati. Ostavite ga samog i napravite nešto lijepo samo za sebe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Život u dvoje

Postoje određeni znakovi uz pomoć kojih ćete shvatiti da imate posla s jednim sigma mužjakom.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.