Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Poklon iz 2012.

Darujemo žensku majicu inspiriranu filmskim hitom.

Veliki kino-hit "2012.“ koji uskoro stiže i u hrvatska kina dignuo je prašinu. To je apokaliptična znanstvenofantastična priča u kojoj se radnja vrti oko znanstvenika koji pokušava spriječiti ostvarenje katastrofičnog proročanstva iz majanskog kalendara.

Prema majanskom kalendaru, 21. prosinca 2012. bit će kraj svijeta. Kad globalna kataklizma pretvori svijet u kaos, razvedeni pisac Jackson Curtis iskoristit će spoznaje iz prastarih proročanstava da spriječi potpuno istrebljenje ljudske vrste.

Redatelj je Roland Emmerich, a glavnu ulogu u filmu tumači John Cusack kao pisac Jackson Curtis. Amanda Peet glumi Jacksonovu bivšu ženu, Kate, koja s njime održava prijateljski odnos, no koja se davno umorila od natjecanja za pažnju s njegovim romanom. Kada se Zemljine ploče počnu pomicati, uništavajući Los Angeles, Jackson i njegova obitelj kreću na očajničko putovanje pokušavajući preživjeti dovoljno dugo da vide novi svijet.

U trendu s 2012.

Ostali su partneri na kataklizmičkom ekranu Chiwetel Ejiofor, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover i Woody Harrelson. Redatelj Emmerich, poznat po golemim filmskim hitovima kao što su Dan nezavisnosti i Dan poslije sutra, osjećao je kako je ključno da film "2012." bude drugačiji od njegovih ostalih filmova katastrofe. Koliko je uspio, sami ćete procijeniti posjetom kinu.

Osim filmskog opuštanja, uz film "2012." budite i u trendu te se na događajima pojavite u novoj majci iz filma. Iza vas će se definitivno dignuti prašina.


Pogledajte trailer!REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

She.hr vam daruje žensku majicu "2012.".

Kako biste osvojili tu trendi-majicu, potrebno je na adresu [email protected] poslati elektroničko pismo s naslovom 2012.
te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 18. studenog, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr


Dragi naši,

dobitnica majice kino hita "2012" je SUNČICA BATESTIN. Čestitamo! Obavijest o preuzimanju nagrade primiti će na mail.

Vaš She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Zanimljivosti

Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu.

Zanimljivosti

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.